Немски за деца 5-7 клас VG-Schule

Немски за деца 5-7 клас VG-Schule

Немски за деца 5-7 клас VG-Schule

Детето Ви вече е 5 клас и все още е учило само английски? Може би е време да се замислите и за друга опция. Защото многоезичието ще се цени и в бъдеще. А немският език определено е важен за европейците. Ако споделяте това мнение, запишете детето си на курс по немски специално за деца от прогимназията във VG-Schule на Езиков Център Виа Германика . 

Скъпи родители,  с оглед на настоящата ситуация изпълняваме разпоредбите на изпълнителната власт в България и с това допринасяме за ограничаване на разпространението на корона-вируса. Затова присъствени курсове не планираме, а поради възрастта на децата не предлагаме и дистанционни. 

Вижте параметрите на курсовете по немски специално за тази възрастова група и преценете, дали са Ви удобни:

Как ще се провеждат курсовете?

Продължителност

Нива: 

Кога: 1 х седмично, в събота 

Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26, Бургас.

▶ Как да запишете детето си? Записването е онлайн с онлайн-формуляра на нашата страница. Удобно е и пести ценно време. Тази година към документите за записване спада и декларация на родител за посещение на курс. 

Срокове на отстъпката: 

Какво още? Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат. 

Но какво представлява обучението по немски за тази възраст във Виа Германика?

За да се информирате, какво да очаквате, прочетете за учебната ни програма по-долу. Със сигурност ще видите разликите.

⦿ Единствено Виа Германика предлага курсове по немски отделно за деца само от 5 до 7 клас. Така всички курсисти учат със своите връстници и с еднакво темпо, не скучаят докато изчакват по-малките, нито пък учат по неадекватни за тях учебници с възрастни. С тази учебна система после децата ви преминават направо на следващото ниво в сертификатните ни курсове за големи ученици.

⦿ Занятията са разнообразни, динамични и с актуални за възрастта на децата теми на уроците. Езиковият материал се изживява директно заедно и чрез погледа на героите  в учебника - техни връстници. Те им показват немското ежедневие чрез забавни истории, филмчета, игри. На учебния процес това действа мотивиращо, доставя удоволствие и прави непознатото лесно. В тази възраст младежите учат най-непринудено и затова особено ефективно един от друг и един със друг. 

⦿ Курсовете ни по немски за деца в тази възраст са с комуникативна насоченост.  Правилната методическа работа с избраната от нас учебна система е изключително ефективна по отношение на натрупването на езикови знания и формиране на езикови компетенции в ранна възраст. Равностойно се упражняват всичките 4 умения – четене и слушане с разбиране, писане и говорене в диалогична и монологична форма. Говоренето определено е акцент в учебника. Вижте резултата:

⦿ Броят на думите и обемът на граматиката е в оптимално съотношение. Прогресията на лексикалните и граматични елементи е добре премерена и мотивира към активно участие в учебния процес, защото се представя от гледната точка на тийнейджъри. Напредването в езика е с много добро темпо.  

⦿ За затвърждаване и задълбочаване на знанията има специални видеа, игри от различен тип, класически упражнения в работната тетрадка, включително и фонетични! с диск. Преговорът и тестовете следват на равни интервали. Резултатите от тестовете се отразяват в специална информационна карта за успеваемостта на всеки ученик.

Учебната система се състои от учебник и работна тетрадка с диск по модули. Всяко ниво е разделено на 2 модула.  Взема се материала от целия учебник и учебна тетрадка! Естествено + допълнителните материали към учебника. Както е типично за Езиков Център Виа Германика учебниците, с които работим, дават задълбочени знания и са максимално богати и актуални спрямо лексиката. За да могат децата Ви да проговорят реален немски, типичен и за възрастта им, а не архаично-учебен. Учебникът извежда до сертификати по немски за деца.

Искате ли Вашето  дете да учи немски по подходящ за възрастта му начин? И по тази причина да учи с удоволствие? Тогава запишете го на курс по немски във Виа Германика. В точната му възрастова група.

Ако искате и Вашето дете да учи съвременен немски и това да го радва, свържете се с нас сега! Обадете ни се по телефона или направете запитване в сайта ни. Очакваме Ви! Предлагаме на вниманието Ви още веднъж графика на провеждане в табличен вид.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *