Немски за напреднали във Виа Германика

Немски за напреднали във Виа Германика

2020-08-10 19:48:27
Немски за напреднали във Виа Германика

Сертификатна подготовка по немски - НИВА ЗА НАПРЕДНАЛИ В2 и С1 от 19.09.20

МАЛКО ДНИ Ви делят от ФИНАЛА НА НАШАТА ЛЯТНА МЕГА ОФЕРТА ЗА КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК!

7 % НАМАЛЕНИЕ за РАННО ЗАПИСВАНЕ + ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ и ПОДАРЪЦИ Ви очакват до 20.08.20! Увенчайте края на лятото с една наистина перспективна инвестиция - образованието на Вашето дете! Записвания на: 0894 376 667

За родителите на  гимназисти, преминали началните три нива по немски, тази статия определено предизвиква интерес. Качествено обучение за немски за напреднали се предлага на малко места в България. Езиков център Виа Германика (2001) подготвя успешно младите хора по немски език в най-горните нива от 20 години, а с това и за тяхното следване в чужбина. И ЕДИНСТВЕН на територията на Бургас, провежда мащабен специализиран тренинг за полагане на академичния изпит по немски език Тест ДаФ.

Съгласно европейската езикова рамка,нивата В2 и С1 по немски, са своеобразен връх, който трябва да бъде покорен за целите на бъдещото следване в Германия, Австрия или Швейцария. С този факт са наясно всички, които желая да учат в университети в немскоезичните страни и са се заели с осъществяването на мечтите си.

Мъдро решение, безспорно! Защото освен качествено, следването в Германия и Австрия е и безплатно. Но ентусиазмът сам по себе си не е достатъчен. Нужни са перфектна подготовка и планиране. Част от този процес е и изборът на езиков център, в който да получите освен солидно обучение по немски и ментор, в лицето на преподавател, знаещ как да мотивира. 

Но нека отговорим на най-често задаваните въпроси в аванс. Ако имате още, обадете се на 0894 37 6667 - имаме експертен отговор.

 

 1. “Как са структурирани езиковите нива и колко са всъщност те?!”

Във Виа Германика има пълна яснота и прозрачност по въпроса с нивата. Те са дефинирани от ОЕЕР, която ние стриктно спазваме. Ето трите степени според Езиковата рамка:

1. Начинаещи - А1, А2

2. Средно напреднали - В1, В2.1

3. Напреднали - В2, С1

Именно нивата от т. 3 се изпитват за получаване на немски сертификат за следване или работа. Водейки се от създаването си по световните стандарти при нас гарантирано получавате необходимия брой учебни часове за ниво, усвоявате регламентиран брой думи и заложените в целите на обучението езикови компетенции, включително Говоренето и Писането.

2. Достатъчни ли са учебните часове?

 

Да, дори повече от достатъчни! При нас получавате повече от необходимия хорариум, предписан от европейската езикова рамка. Освен това, тази година Виа Германика Ви подарява ЕКСТРА УЧЕБНИ ЧАСОВЕ преди началото на учебната година. Определено сме единственият реномиран езиков център с толкова голям брой учебни часове на атрактивни цени.

 

 

3. По каква учебна система и как ще се проведе обучението по немски за напреднали гимназисти?

 

Курсистите учат по най-модерните учебни системи по немски за тяхната възраст с включена изпитна подготовка.  Концепцията на обучението се базира най-общо върху следните принципи, известни като системата Витанова:

- иновативно и интерактивно учебно съдържание и стил на преподаване

- актуален, жив немски за устна и писмена комуникация

- системно и регулярно тестване на четирите езикови умения (слушане с разбиране, четене с разбиране, писане и говорене)

-  заключителни устни и писмени изпити след края на всяко ниво

- активна комуникация и обратна връзка, както с курсиста, така и с неговите родители, тъй като вярваме, че именно те са нашите най-надеждни партньори при реализацията на успешния учебен процес

 

4. “Притеснявам се да говоря на немски, макар да знам езиковите правила!”

Една от основните ни цели е да АКТИВИЗИРАМЕ НЕМСКИЯ на нашите курсисти. Това значи да ги приучим ДА РЕАГИРАТ НА НЕМСКИ СПОНТАННО, за да могат свободно да изразяват себе си, дори в този момент дадена дума или конструкция да им убягва. 

Именно говоренето се явява най-честият “препъни камък”, дори за учениците с перфектни граматични познания. Осъзнавайки това, ние и този път заложихме на най- добрите и модерни издания, които предоставят оптималния баланс на граматични и устни упражнения. Използваме максимално предимствата на груповото обучение и създаваме речеви ситуации с изразните средства от конкретния урок. Всеки път се удивляваме, виждайки как и най-стеснителните, разпалено започват да дискутират по актуалните теми. 

 

Вашите цели и мечти са нашите приоритети, ето защо сме убедени, че стилът и визията на Виа Германика ще Ви допаднат. Изберете лидера в обучението по немски и се възползвайте от промоцията ни, докато е все още в сила до 20.08.20!

Телефонът за записвания и уточняващи въпроси е: 0894 376 667

Разгледайте и актуалния ни график, съобразен така, че да съвместявате успешно обучението по немски с останалите сфери на Вашия живот:

http://viagermanika.com/-8370.html

Друг важен аспект, както споменахме по-горе, е благополучното полагане на Тест ДаФ, чиято същност  и предназначение вече сме описали подробно тук: 

http://viagermanika.com/-1560.html

А как се провежда подготвителният курс за Тест ДаФ във Виа Германика, ще узнаете в този материал:

http://viagermanika.com/testdaf-1420.html