Немски за Начинаещи във Виа Германика София

Немски за Начинаещи във Виа Германика София

2015-10-07 14:25:08
Немски за Начинаещи във Виа Германика София

Избери от многообразието на предложенията ни за курсове за напълно начинаещи през месец ОКТОМВРИ във Виа Германика София и стани член на нашето немскоговорящо семейство!

Предвидили сме много интензивен ДНЕВЕН курс, удобен за свободните през деня или онези с гъвкаво работно време и то на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА!  В рамките само на ТРИ седмици ще научиш 1000 думи и ще започнеш  да ги използваш в цели СЕДЕМ  големи теми от ежедневието. Дните на провеждане са ПОНЕДЕЛНИК, СРЯДА и ЧЕТВЪРТЪК от 13.00 часа  х 5 учебни часа. Стартираме на 15 ОКТОМВРИ.

За онези, които работят през деня- ВЕЧЕРЕН курс в два дни от седмицата х 4 учебни часа и продължителност седем седмици. Дни на провеждане понеделник и сряда от 19-ти ОКТОМВРИ в часовия диапазон 18.30-21.30.

Ако никой от двата курса не е удобен за теб, то имаш още един вариант-СЪБОТНО-НЕДЕЛЕН курс с начална дата 24 ОКТОМВРИ 

Наплашили са те, че немският език е труден и досега не си се престрашил, да го „срещнеш“ или си нямал време, или целите ти са били други? Това няма значение, Езиков Център Виа Германика ще промени представите и нагласите ти за немския!

Избрали сме наистина уникална  комуникативна система, в която всеки проговоря и това не е нито преекспонирано, нито шега. Работим в бързо темпо, защото ценим времето. Знаем, че в днешния забързан свят, няма време за губене и трябва да се действа експедитивно, но в никакъв случай за сметка на качеството.

Диалози, текстове за слушане и още такива за четене, всичко това с една цел-лесното проговаряне на чуждия език.

Разбира се, че всички сме свикнали на стандартните предложения от масовите школи-общ курс по немски, събран в сто часа, след които е трудно да си поръчаш дори кафе в немскоговоряща страна.

Е, ако, ти не търсиш това, а трайните знания без преграда за проговаряне, довери ни се и ние няма да те подведем! С гъвкавите ни модули, промяната в личните ти планове или работните смени, вече няма да са проблем до края на едно ниво.  Втори модул можеш да запишеш в други дни или с различна седмична натовареност.

За разговорните ни курсове ако още не си прочел, направи го тук.

Можеш да ни се обадиш, за да си запазиш място в предстоящите групи на:

0893 494 088 още сега, очакваме те!