Немски нива А1 до С1 сертификатни курсове с -8%

Немски нива А1 до С1 сертификатни курсове с -8%

2019-08-01 19:18:12
Немски нива А1 до С1 сертификатни курсове с -8%

Запиши се на курс по немски специално за гимназисти. Направи го до 4 септември и грабни допълнителната 8% мега отстъпка за ранно записване. Защото ти вече си чувал – тя се прибавя към другите ти отстъпки. И ако си наш лоялен клиент, личният ти бонус достига до над 15%. Така че не се бави. Обади се веднага на 0894 37 66 67 и запази твоето място днес.

За 18-та година Езиков Център Виа Германика стартира утвърдените си курсове по немски за големи ученици с включена изпитна подготовка. Тази година датата е 28.09. На тази дата за пореден път ще кажем „Herzlich Willkommen“ на нашите прекрасни възпитаници. Привлечени от специалната учебна програма по немски език, отличаваща се на пазара на езиковите услуги с високи изисквания и ефективна система, курсистите на Виа Германика и тази учебна година ще спечелят много от изключително задълбоченото, богато и солидно езиково обучение по най-новите учебни системи по немски език.

Но защо?

- Нашите млади курсисти ще могат да придобият отлични практически знания по немски, които да приложат, когато и където е необходимо.

- Те ще усвоят освен това различни изпитни умения и ще се уверят, че зубренето е враг на умния човек и че истинското учене е нещо различно.

- Ще имат възможност да станат част от допълнителните предложения към учебната програма и да се „заразят“ от мотивиращия им дух, който поддържа пламъка на любознателността.

Най-важното е, че ще преживеят един истински учебен процес, който ги подкрепя непрекъснато, който им показва нови хоризонти за тях самите, който ги кара да виждат ученето като нещо обогатяващо и привличащо, а не като тегоба. Това всъщност е и най-точната характеристика на изградената от Гинка Витанова сертификатна програма по немски език за гимназисти. Програма подобрявана, осъвременявана, актуализирана, но винаги методически професионално изградена и реализирана с истинска преподавателска работа. Програма с амбициозни цели, която да отговаря на традиционния ученолюбив профил на нейните курсисти.

И тази година Виа Германика очаква своите курсисти с нетърпение и радост, за да ги вдъхновява да надминат сами себе си или да погледнат действителността от друга гледна точка. А немският език дава такава и то на една ръка разстояние.

Прочети още подробности за есенните курсове за гимназисти тази година. Ако ти е удобно и искаш да научиш немски език обади се на телефон 0894 37 6667. Или изпрати запитване.