Немски онлайн

Немски онлайн

2017-05-20 10:32:33
Немски онлайн

Искаш да учиш немски спокойно и качествено? Виа Германика има предложение за теб – нова форма на обучение- онлайн по нова уникална модерна учебна система „Немският е лесен“, разработена от г-жа Гинка Витанова.

Учи немски вкъщи  по всяко време на твоя лаптоп, таблет или настолен компютър. Където и да си, имаш страхотната възможност да усвояваш знанията, да тестваш наученото и накрая да получиш сертификат.

Първият курс ще е за абсолютно начинаещи. Уроците в онлайн обучението са изключително разнообразни и подробно обяснени, така че да отговарят на множеството ви въпроси. Тренират уменията слушане, писане и четене с разбиране. Поднесени са по интересен уникален начин, така че да не скучаеш. Така ученето е много по-приятно и ползотворно. Усвоявай нови думи и граматика неусетно, докато си лежиш на дивана вкъщи. Звучи добре, нали?

Запишете се с формуляра на следната страница, ако желаете да Ви уведомим, когато стартираме онлайн обучението на Виа Германика. Освен безплатен модул първите 50 регистрирани клиента ще получат и още един подарък: 10% отстъпка за първата си поръчка . Напомняме, че курсът по немски ще бъде за абсолютно начинаещи.