Нов старт на курсове по немски за възрастни

Нов старт на курсове по немски за възрастни

2018-10-28 20:52:57
Нов старт на курсове по немски за възрастни

Искаш да учиш немски език? И си абсолютно начинаещ? Или пък вече имаш натрупани знания? Ела тогава във Виа Германика да учим немски заедно, каквото и да е твоето ниво! Нивата, които Виа Германика стартира сега са А1.1, А1.2 и В1.1. Виж как е организирано нашето обучение по немски специално за възрастни тук.

Кога ще започнеш?

Всички присъствени курсове по немски за възрастни са по програмата ни за разговорен немски за работното място. Те започват скоро: в петък на 30 ноември от 18 часа. Занятията са 2 пъти седмично - петък и неделя. Седмичната натовареност е оптимална и за работещи - 8 уч.ч. По време на коледните и новогодишните празници занятия естествено няма да се провеждат.

Кога ще завършиш курса?

Нашите курсове са с точен график и затова започваме и завършваме винаги на обявените дни. Предстоящите курсове по немски приключват на 25 януари 2019. Веднага след това желаещите да продължат по-нагоре ще имат тази възможност.

Какво ще научиш?

До 25 януари всеки курсист ще натрупа знания по 8 ежедневни теми, над 1000 думи!! и ще упражнява учебния материал в редовно провежданите часове  във формата на диалози, текстове за слушане или за четене, упражнения, тестове. Освен класическите начини за работа нашите курсисти ще могат да преговарят и учат и с помощта на безплатно приложение на смартфоните си.

Как да се запишеш?

Обади се на 0894 37 6667 още днес. Не отлагай, започни да учиш немски сега по най- модерната учебна система по немски за чужденци, с която работим само ние. С нашата активна подкрепа ще проговориш немски и ти. Запиши се на курс по немски сега.

И не забравяй: курсовете на Виа Германика винаги се провеждат с брой часове и взет учебен материал по Езиковата Европейска рамка без да се нарушават утвърдените от рамката степени. Всички нива за възрастни са с комуникативна насоченост. Прилагането на знанията по немски става още в учебния час в жива реч.

Ако искаш да учиш немски, направи го сега! А в случай, че не можеш  да идваш на присъствен курс, поръчай курс за съвсем начинаещи на Онлайн Виа Германика.