Обучение по немски за деца 2-4 клас

Обучение по немски за деца 2-4 клас

2019-09-15 21:58:26
Обучение по немски за деца 2-4 клас

Имаш дете в началния курс? Предложи му да учи нещо ново, което ще разшири неговите възприятия. Нека тази година започне да строи езиковия пъзел на немския език за себе си. Във Виа Германика имаме обучение по немски точно за тази възрастова група.  

Едно е сигурно: детето ти ще учи при нас неусетно. Обучението по немски за тази възрастова група е забавно, но в същото време съдържателно. Уроците са адекватни на възрастта, лексика, която излиза се използва от деца на тези години и затова се научава лесно, а темите на уроците са с аспекти, които ги интересуват. Но не само това. Обучението по немски за деца от 2 до 4 клас се провежда по най-новата немска учебна система специално за тази възраст, придружена с прекрасни аудиозаписи и анимационни видеофилми. Ние във Виа Германика я въвеждаме за пръв път в България. Тя развива методично и последователно всички 4 езикови компетенции. Затова и децата бързо ще започнат да говорят, четат, разбират и пеят на немски език. Започваме на 29 септември в 9.30 ч.

Запиши детето си на курс по немски във Виа Германика, ако е 2, 3 или 4 клас.  Ще започне да учи навреме един различен чужд език, който вече не се предлага в училище, но определено ще му влезе в употреба. Нека започне отрано, за да придобие правилното произношение и опознае езиковото многообразие. При нас със сигурност ще заобича немския език и ще идва на занятия с удоволствие, защото нашият езиков център е съвременен, модерен и с приятна атмосфера. Виж и се увери, че е различно.

Обади се днес на 0894 37 6667. Не отлагай. Групите са малки. Занятията ще се провеждат само в неделя от 9.30 ч. Супер удобно и практично. Обучението е целогодишно. На тази страница има още информация за курса, а тук е графикът на провеждане.