Оферта за курс по немски за възрастни

Оферта за курс по немски за възрастни

2020-01-22 21:08:30
Оферта за курс по немски за възрастни

Първите курсове по немски на Виа Германика през Новата година ще зарадват приятно всички желаещи да учат немски език, защото всички са с Празнична Мега отстъпка с до -7%. При това тя е допълнителна към основните ни бонуси. Възползвай се от еднократната ни оферта, която се отнася както за курсовете по разговорен немски за начинаещи, така и за тези за напреднали.

Разгледай графика за предстоящите курсове по разговорен немски – те обхващат нива А1 до В1. Избери твоя курс по немски, а ако не знаеш нивото си, ела на безплатен тест. Така ще учиш точно това, от което имаш нужда. Но побързай, отстъпките са с определен срок.

Затова, ако си начинаещ, не се колебай повече. Ускореният дневен курс по разговорен немски започва на 3.02 – понеделник в 10 ч. Отстъпката е цели 7% важи до 31 януари. Прочети за него още тук. Групата е само 1. Курсът обхваща ниво А1.1 и продължава само 1 месец. Така че в края на февруари вече ще можете да разговаряте по 8 теми от ежедневието и ще владеете около 800 думи, които ще знаете в свързана реч, в изречения.

Не пропускай празничната ни оферта. Запиши се за курс по разговорен немски от специалната ни учебна програма за възрастни и учи немски в група с хора на твоята възраст. Обади се на 0894 37 6667 сега. Още информация можеш да прочетеш в сайта на Виа Германика в специалния раздел Немски за възрастни.