Още само 10 дни до края на 5%ОТСТЪПКА

Още само 10 дни до края на 5%ОТСТЪПКА

2015-05-19 15:07:48
Още само 10 дни до края на 5%ОТСТЪПКА

Искате да научите немски лесно и бързо? И да следвате в Германия? Елате тогава на курс по немски в Езиков Център Via Germanika! Все още разполагате с 10 дни, в които да решите, дали да се включите изгодно в сертификатните  курсове за ученици с начало 1 юли. Защото отстъпката от цели 5% за ранно записване важи до 31 май включително.

Но какво ще получите?  

Покриване на цяло ниво по СИСТЕМАТА ВИТАНОВА само за едно лято. Ежедневни занятия по немски, в които систематично ще развиваме всичките 4 езикови умения – слушане и четене с разбиране, говорене и писане - не само с помощта на учебниците, а и на специално подбрани допълнителни материали – стандартни и мултимедийни. И текуща проверка на знанията, обобщения и систематизиране, за да може материалът да се затвърждава своевременно и да няма пропуски. Това означава, че Вие ще се потопите в реална чуждо езикова  учебна среда.  За кратко време независимо от нивото ще вземете 2000 думи и изрази, подредени тематично и упражнени. И ще учите изключително ефективно, защото  супер интензивните ни летни курсове създават немска атмосфера, в която да се потопите и да усвоявате амбициозния обем знания с неподозирана лекота.

И как ще се провеждат курсовете?

Летните курсове по немски език са за всички нива и се предлагат с ваканция по средата. Занятията са всеки ден от понеделник до петък. Точните дати вижте тук.

Ако това предложение Ви заинтригува, обадете се на телефони 0894 37 6667 за Виа Германика Бургас или 089 34 94 088 за Виа Германика София за подробности. Записването може да стане и онлайн, попълвайки формуляра тук.

Ако желаете да научите този език обстойно и трайно, Езиков Център Via Germanika е Вашето училище. Осмислете Вашето лято с истински знания. За да градите  бъдещето си!

Не отлагайте повече! Свържете се с нас сега!