Приключиха целогодишните курсове по немски във Виа Германика

Приключиха целогодишните курсове по немски във Виа Германика

2020-06-08 16:05:40
Приключиха целогодишните курсове по немски във Виа Германика

Na, es ist schon so weit!

В сряда – 10.06. – всички, с които учихме немски през тази необичайна учебна година, могат да получат удостоверенията си за завършен курс по немски език. Вие, нашите страхотни курсисти и ние, вашите любими преподаватели, успяхме да се справим в условия, за които и двете страни не бяхме подготвени. Но с помощта на работеща екипност и продуктивна кооперативност ние не само приключихме една доста по-дълга учебна година, а направихме така, че знанията по немски да се усвоят оптимално в условията на дистанционно обучение.

И в края на учебната година, както обикновено във Виа Германика, проведохме традиционните си устни и писмени изпити. Резултатите бяха впечатляващи. А немският език, който се лееше от екраните на нашите лаптопи, беше отличен. За нас – екипа на Виа Германика - това беше страхотно професионално преживяване.

Искам да благодаря на нашите прекрасни курсисти за това, че работиха с усърдие и висока мотивация независимо от формата на преподаване. А също и за топлите думи на изказана благодарност и за високата оценка на проведените курсове.

Искам да благодаря и на моите колеги, които работиха продуктивно и подготвяха учебните си занятия с висока отговорност. С нови форми на работа качеството на преподаване беше така добро, както и в присъствените курсове по немски език.

И тук искам още веднъж да съобщя, че тази година за първи път от 2001 година насам няма да се проведат любимите на нашите ученици присъствени летни сертификатни курсове по немски: 2х13 – Лятната емоция във Виа Германика. Причината е именно дългата забрана за провеждането на присъствено обучение поради Covid 19. Но наесен очакваме всички, които желаят да учат немски присъствено,  в прекрасната ни учебна база. Записването за есенните курсове по немски за всички възрасти ще стартира в началото на август.

А онлайн може да учите с Виа Германика винаги – на нашата собствена интернет платформа Онлайн Виа Германика. Регистрирайте се само за минута и поръчайте безплатния Демо Курс. За организацията на нашето онлайн обучение може да се информирате подробно тук в личния ми блог.

Ползотворно лято на всички. Бъдете здрави! Ваша Гинка Витанова