Пробна Матура по Немски

Пробна Матура по Немски

Пробна Матура по Немски

И още един напълно БЕЗПЛАТЕН БОНУС за участниците в сертификатната програма на Езиков Център Via Germanika - провеждане на пробен държавен зрелостен изпит, придружен с коментар за честите грешки и важните стратегии при полагането на този формат изпит по немски език. 

Цел на пробната матура е оказване на конкретна помощ и даване на ценни указания за постигането на високи оценки на матурата. При това ние сме наясно, че това оказва голямо влияние върху общия бал на дипломата и шансовете за прием в университети в България и Германия/ Австрия. 

Условия за участие в Пробната Матура по немски език като допълнителен и абсолютно безплатен бонус към сертификатната програма по немски език на Езиков Център Виа Германика:

1. Участниците могат да бъдат само наши лоялни курсисти, които са посещавали минимум 3 курса от сертификатната ни програма в горните нива, включително С1 и Тренировъчния курс ТестДаф.

2. Денят за провеждане се уточнява допълнително и е в месеците март или април.

3. Тя е предназначена за дванадесетокласници, които са избрали немски език като втори матуритетен предмет.

За всички други желаещи провеждаме тренировъчни курсове матура по немски. Моля информирайте се за подробностите на тази страница.

За въпроси и информация обръщайте се моля към администраторите на Виа Германика Бургас.