Промо Курс по Немски за възрастни начинаещи

Промо Курс по Немски за възрастни начинаещи

2018-06-19 13:36:27
Промо Курс по Немски за възрастни начинаещи

Да учиш в езиков център Виа Германика е не само истинско удоволствие. Знанията, които придобиваш тук ти вършат истинска работа. А сега обучението ти излиза и супер изгодно, защото обявеният интензивен курс по немски за абсолютно начинаещи е промоционален. Ако си решен да трупаш солидни знания сериозно, от 4 юли имаш тази уникална възможност. Запиши се на летния дневен курс за възрастни начинаещи ниво А1.1 от 4.07.2018 г.  Възползвай се от 5% Отстъпка до 2 юли във Виа Германика, без да се лишаваш от качествено преподаване и трайни знания за практиката. Занятията са всеки делничен ден от понеделник до петък по 4 учебни часаЗапиши се сега и Вземи 5% Отстъпка до 2 юли.

Знанията, които ще получиш са дълготрайни, защото учебниците са разработени специално за общуване в ежедневието и на работното място. По време на курса ще участваш в диалози, ще четеш и слушаш методически текстове, които отразяват най-точните изразни средства за  комуникацията сега. В час ще използваш точните реплики и фрази, за да ги обиграеш и автоматизираш. Ще учиш по най-актуалната и модерно разработена учебна система по немски от последната година. Курсът ще завършиш с натрупани 1000 думи по 8 основни теми. 

Няма място за колебание. Не мисли, че немският е труден. Ела във Виа Германика и се убеди в противоположното. Запиши се днес за курса за начинаещи. Ако ти е необходима информация, може да се обадиш на телефон  0894 376667