Промо курс по Немски за начинаещи гимназисти

Промо курс по Немски за начинаещи гимназисти

2019-08-01 21:12:49
Промо курс по Немски за начинаещи гимназисти

Не си учил немски досега? Запиши се тогава на сертификатен курс по немски във Виа Германика. С МЕГА Отстъпка от цели 8% до 4 септември. Възползвай се от удължения срок тази година и учи немски сериозно на промо цена.

За какво ще ти послужи? Например да разшириш своите европейски хоризонти. За да имаш шансове за следване, за ученически или студентски обмен, за добре платена и интересна работа в бъдеще. Започни сега, на 28 септември, в Езиков Център Виа Германика с ниво А1 специално за ученици– нивото на абсолютно начинаещите. И не отлагай повече – осигури си време да завършиш и горните езикови нива. А и можеш да се възползваш от голямата отстъпка за ранно записване.

Какво да очакваш? Накратко казано – много знания, които поставят фундамента на немския език. Ще правиш разнообразни диалози, ще пишеш текстове на немски с лекота, ще разказваш не само за сегашни, но и за минали събития, ще правиш граматични упражнения с удоволствие. И ще учиш думи – бързо, лесно, трайно. Думи, които ще употребяваш веднага още в час. Ще видиш сам, че немският език никак не е труден.

Само за 1 учебна година с 1 занятие на седмица ще направиш огромен скок. А и през ваканциите няма обучение. Приключваме към средата на май месец. Датите може да видиш тук. Организирано така стройно, ученето на немски при нас минава неусетно. Въпреки редовните тестове.

Навит ли си да започнеш да учиш нещо ново за теб? И да се докоснеш до този изключително разпространен в Европа език? Тогава прочети още подробности за есенните курсове по немски по сертификатната ни програма. Не забравяй за срока на отстъпката – 4.09. Вземи я. Ако избереш да учиш истински, в стройна система и си над 14 години, обади се още днес на 0894 37 66 67. Започни и продължи!