Промо курсове по немски за начинаещи възрастни

Промо курсове по немски за начинаещи възрастни

2020-01-12 18:48:37
Промо курсове по немски за начинаещи възрастни

Не си учил немски, а ти трябва? Научи Немски сега с Виа Германика, като платиш по-малко! Вземи твоята Празнична Новогодишна Отстъпка до цели 7% за курс по немски специално за възрастни! Сега предлагаме 3 курса по немски за абсолютно начинаещи - всички на промоцена. Така че можеш да намериш удобната форма за теб специално. Разгледай ги по-долу:

Предстоящи Курсове по Немски за съвсем начинаещи на промо цена:

1. Едномесечен Дневен курс по немски А1.1 - Старт 3.02.20 - понеделник. Курсът ще се провежда 4х седмично преди обед от 10 часа. Подходящ е за всички, които са свободни през седмицата през месец февруари. Записването е до 1.02.2020 със 7% Мега Отстъпка. Обучението е интензивно. Затова натрупването на знания и развиването на езиковите умения е бързо и оптимално.

2. Неделен курс по немски А1.1 - Старт 2.02.20 - неделя.  Занятията ще се провеждат само веднъж седмично в неделя предиобед. Курсът е подходящ за всички, които искат да учат в присъствена форма, но имат нерегулярен работен ден. Записването е до 31.01. с Отстъпки от 5% до 7%. Курсът продължава 2 месеца до началото на април.

3. Вечерен курс по немски А1.1 - Старт 17.02.2020 - понеделник.Занятията ще се провеждат 2х седмично в понеделни и петък от 18ч. Курсът е подходящ за работещи и приключва до 10.04. Записването е до 10.02.20 с Отстъпки от 5% до 7%. 

Защо да се запишеш? Как ще учиш немски? Да, учебното съдържание е важно!

Ако си решил да учиш немски сериозно, за да можеш да прилагаш знанията си на практика, запиши се на курс по немски специално за работното място. Във Виа Германика това е възможно! При нас ще учиш Немски с най-новата немска учебна система, хит в Германия и Австрия. В час ще ти помага учебник от най-нов тип активно и с видим резултат. А вкъщи ще можеш да прилагаш и упражняваш своя немски с класически упражнения в учебника или с интересни интерактивни задачи на твоя смартфон или таблет. Затова всеки курсист може да усвои учебния материал бързо и трайно. В учебния си процес е подкрепян активно от квалифициран учител филолог, който може да обяснява разбираемо. Виж курсовете по немски за начинаещи, които стартираме през февруари тук.

И знай! Учебният материал във Виа Германика винаги е в сериозен обхват – около 800 думи ще вземеш на всеки курс. И ако си учиш и вкъщи редовно, ще усвоиш цялата активна лексика. Но не забравяй: ще я усвоиш във фрази, ситуации, реплики и то така, както се говори сега. 

Искаш ли да започнеш? Със сигурност няма да съжаляваш! Защото ще МОЖЕШ да приложиш всичките си езикови умения при разговори на работното място, комуникация при делнични ситуации, устно събеседване за започване на работа. Така знанията се превръщат в истинска инвестиция, която без съмнение носи финансови приходи.

Не се колебай, обади се на 0894 37 6667 и се запиши още днес. Сега многообразието от курсове за начинаещи е голямо. И отстъпката също. И не забравяй - към Празничната Мега Отстъпка  се прибавят другите валидни отстъпки, които Виа Германика винаги дава на лоялните си клиенти. Още подробности за нашите курсове по разговорен немски сме изложили на тази страница. И на всички, които не могат да посещават присъствени курсове по немски, предлагаме онлайн курс по немски за съвсем начинаещи. Прочети подробности за нашето онлайн обучение тук.