Промо Предложение Немски за деца 5-7 клас

Промо Предложение Немски за деца 5-7 клас

2020-08-03 14:37:11
Промо Предложение Немски за деца 5-7 клас

Скъпи приятели, 

Само във Виа Германика и Само до 20.08.20 Ви очаква ПРОМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ от 7 % отстъпка за ранно записване за ВСИЧКИ КУРСОВЕ. Това разбира се важи с пълна сила и за групата на 11-13 годишните прогимназисти. Още се колебаете, дали да запишете детето си на немски и дали Сега е подходящият момент за това? Да, със сигурност! На най-често задаваните въпроси от нашите клиенти, във връзка с тази възрастова група, отговаряме с най-голяма точност в долните редове. 

Сигурни сме, че прочетеното ще Ви е от полза!

1. Детето ми е изучавало единствено английски досега и никога немски. Ще се справи ли с новия, напълно непознат чужд език?

Да, без никакви колебания! Във Виа Германика групите са строго диференцирани, т.е. обособени на база индивидуални знания и ниво на курсистите. Целта ни е да минимизираме стресът за децата, те да не се притесняват от това, че едни са по-напреднали, други с по-оскъдни знания, както впрочем се случва често в училищната учебна среда.

Тази година предлагаме нива А.1.1 - напълно начинаещи и ниво А.1.2- за деца с начални познания по немски.

Очакваме Ви с нетърпение и много грижа.

 

2. Имаме планове за детето ни и желаем след завършване на средното образование, то да учи в Германия, Австрия или Швейцария. Дали не е рано да започнем с немския отсега?

 

Не, не е рано, а много, много правилно и далновидно. Нека обясня защо.

Когато детето Ви стартира с изучаването на немски език във Виа Германика на 11 или 12 годишна възраст,  за две учебни година то усвоява цялото А1 ниво, а ако е започнало навреме и А2. С други думи завършвайки прогимназия, то директно се включва в нашите сертификатни курсове за гимназисти, като започва направо от ниво А2 или В1.

 

3. Защо е важно да не губим време?

 

Защото времето и информацията в днешно време са най-ценният капитал

Не вярвате?

Когато детето започва да учи в прогимназията, то има огромен шанс да достигне до ниво С1 и полагане на Test DaF още преди завършване на 12. клас. Така то може да се фокусира поетапно върху своите задачи и отговорности, които и без това не са малко.

Със сигурност предпочитате детето Ви и Вие да разполагате с достатъчно време за подготовка, организация на пътуването, набавяне на документацията по кандидатстване в университета и уреждане на самото преместване.

 

4. С какви учебници ще учи детето ми и какви знания ще придобие?

 

Учебната ни система е уникална и единствена в Бургас.

Учебниците са основават на иновативност и интерактивност, като методично развиват езиково-граматичните и презентационни умения в една добре дозирана дигитално- технологична среда. 

При завършено ниво А.1.1 Вашето дете ще умее:

-  да говори за себе си и другите по темите: хоби, спорт, ежедневни дейности у дома и на училище, домашни любимци

-  ще усвои и ще използва активно над 2000 думи

- свободно ще конструира различни по цел на изказване изречения

- ще бъде готово за евентуално преместване на семейството в немскоезична държава и съответно за немско училище

Но нека не оставаме голословни. Вижте и чуйте постиженията на нашите курсисти и то едва стигнали до средата на обучението си!

5. Защо да избера Виа Германика, а не друг езиков център?

 

Ние сме винаги коректни и напълно откровени с Вас.

Държим на качеството, което предлагаме вече 20 години в обучението по немски. При нас има ясни правила, за чието изпълнение ние лично следим стриктно. Дисциплината, Точността и Толерантното отношение формират основата на нашата учебна среда. Тези наши принципи и системност в учебните ни програми правят курсистите ни успешни, самоуверени и реализирани. А Вие желаете точно това за Вашето дете, нали?

Действайте уверено и се запишете още сега чрез онлайн формуляра ни!

Към формуляра за онлайн записване за курс: http://viagermanika.com/-970.html

Запознайте се с актуалния график за прогимназисти и с допълнителните отстъпки тук: http://viagermanika.com/-4060.html

Не се колебайте да се свържете с нас още сега на : 0894 376 667