Промоционален курс по немски за абсолютно начинаещи

Промоционален курс по немски за абсолютно начинаещи

2018-01-08 17:25:58
Промоционален курс по немски за абсолютно начинаещи

Курсът по немски език за съвсем начинаещи А1.1 започва на 2 февруари и ще се провежда 2 пъти седмично – петък и неделя. В петък е от 18 ч. до 20 ч., а в неделя е през деня и обхваща 5 уч.ч. с 1 почивка. Общата седмична натовареност е 8 уч.ч. До 26 януари (петък) той е с празнична отстъпка от 5%.  

Ако и ти си решил да учиш немски език, в Езиков Център Виа Германика ще успееш. От години ние, експертният екип на Виа Германика, провеждаме специални разговорни курсове по немски за възрастни с цел адекватна комуникация на работното място и в ежедневието. Защо нашият курс по немски ще ти свърши работа?

Ето 5  важни причини:

1. Само във Виа Германика работим с най-модерната учебна система за обучение по немски специално за възрастни. Учи се лесно, бързо и задълбочено.

2. Ще можеш да ползваш и безплатно приложение за смартфон или таблет, за да можеш да се упражняваш вкъщи по различен и модерен начин.

3. Езикът се учи в ясна, добре поднесена система. На преден план се развиват уменията за говорене и слушане. Правят се диалози, слушат се текстове, упражненията са целенасочени и полезни. Затова ще можеш бързо да приложиш знанията си на практика.

4. За 1 курс се вземат голям обхват лексика: 900 – 1000 думи, които се обиграват в точни фрази на общуване, така че да могат да се използват в изречения, а не да остават само записани на хартия. Тази лексика е обединена в 8 теми, с които се добиват първоначалните знания по немски език.

5. На края на курса се провежда устен изпит и се издава легитимно удостоверение.

Още подробности можеш да прочетеш тук, а начинът на провеждане е оповестен тук.

Ако решиш да учиш при нас, обади се на 0894 37 6667 за още информация. За записване е необходимо да подадеш молба. А ако искаш да се възползваш от отстъпката, внеси таксата до 26.01. Научи Немски с Виа Германика, за да ти върши работа!