Промоционален Онлайн курс по Немски

Промоционален Онлайн курс по Немски

2018-02-25 17:01:40
Промоционален Онлайн курс по Немски

Научи Немски сам с до 25% Отстъпка с Онлайн самоучител по немски език последно поколение. Довери се на себе си и на автора на новия самоучител Гинка Витанова „Немският е лесен“. Поръчай 1 онлайн курс с 20% Отстъпка, а два с цели 25%. Грабни пролетната МЕГАпромоция валидна до 21 март и овладей учебния материал с разбираеми обяснения на български само за 130 лв. Учи немски качествено, индивидуално и суперизгодно за срок от 40 дни. Време достатъчно да научиш и да преговориш, следвайки точно указанията за успешно учене, които съпътстват всяка твоя стъпка.

Влез в Онлайн Виа Германика и се регистрирай още днес. Тествай, дали ще ти хареса да учиш немски индивидуално с новия самоучител по немски на специалната интернет платформа Онлайн Виа Германика. Вземи най-напред безплатния Уводен курс по немски без никакви ангажименти и научи немската азбука и повече от 60 думи гратис. Виж, как ще учиш немски онлайн и колко лесно можеш да управляваш твоя учебен процес.

Защото е направено да е лесно за теб! Слушай, как се произнасят новите думи, колкото пъти пожелаеш. Пиши на новия за теб чужд език, за да овладяваш материала в цялост. Преговаряй, следи твоя учебен прогрес, учи активно! Ще се изненадаш, колко лесно е всъщност. При това ще учиш винаги с подкрепата на Гинка Витанова, защото на всяка твоя стъпка ще получаваш нейните експертни съвети за най-важното: Как да учиш немски успешно!

Ако решиш, че това обучение е подходящо за теб и обичаш новаторските неща, поръчай курса А1.1. Той надгражда Уводния курс и със своите 5 големи урока те изкарва до винителен падеж с лекота, за която само би си мечтал. Лексиката е обединена тематично и е ориентирана към разговорния немски език за ежедневието.  Интерактивното поднасяне спомага за нейното бързо и почти 100% овладяване.

Не се колебай повече. С Онлайн Виа Германика всеки може да учи немски език с резултат. Ако поръчаш до 21.03. ще вземеш 20% Отстъпка за 1 курс и 25% ако поръчаш два. Възползвай се от изключителната промоция да учиш немски още по-изгодно. Влез в Онлайн Виа Германика и учи немски Свободно, Иновативно и Суперизгодно!