Промоционални курсове по немски за гимназисти

Промоционални курсове по немски за гимназисти

2018-07-07 20:49:32
Промоционални курсове по немски за гимназисти

Научи Немски с Нас изгодно

Запиши се на есенен курс по немски език за гимназисти. Виа Германика стартира всички нива от 29.09.18 г. Така че каквото и да е твоето ниво, ние го имаме. До 15 юли с промоция от цели 8%.

Учи Немски в система трайно

Със сигурност във Виа Германика ти ще учиш Немски сериозно. На всяко ниво ще усвоиш 2000 думи, които ще употребяваш по време на занятията, развивайки своите умения активно. В курса е включена и изпитна подготовка, така че освен материала предвиден в сериозните учебни системи, с които работим, ти ще получиш и допълнителен тестови тренинг.  

Запиши се за курс по немски сега

Защо толкова рано? Защото за пореден път всеки гимназист може да учи немски във Виа Германика супер изгодно. Вземи до 15 юли своята МЕГА Отстъпка от цели 8%. Към нея ще прибавим и отстъпката ти за лоялност, ако си наш клиент. Така ще спестиш солидна сума и ще учиш определено на ниска цена.

Изпуснал си срока? Не се притеснявай!

От 1 до 14 септември записваме всички желаещи с нашата СУПЕР Отстъпка от 5%. Естествено до запълване на местата в групите.

Научи Немски сега, докато ходиш на училище

Определено ще използваш езика по-късно, стига да си учил както трябва. Дали за следване или за работа - изборът е твой. А шансовете за постигане на набелязаните цели, когато се наложи или когато поискаш, са на твоя страна. Помни, че с теб ще станем равностойни партньори - ние преподаваме, обясняваме, подкрепяме, съветваме, а ти учиш, затвърждаваш, дискутираш, аргументираш и работиш активно за себе си. С нашата безрезервна подкрепа.

Тук можеш да получиш още информация. И ако си решил, може да се запишеш тук за курс, или да направиш запитване с контактния формуляр тук например. Естествено можеш да се обадиш още днес на 0894 37 6667. А ако не знаеш нивото си, уговори си с нас час за безплатен тест.

Не се колебай!

Научи Немски във Виа Германика - специализиран Немски езиков център с утвърдено име! За да научиш Немски наистина.