Ранно записване за сертификатни курсове с 5 % ОТСТЪПКА

Ранно записване за сертификатни курсове с 5 % ОТСТЪПКА

2016-09-01 14:45:30
Ранно записване за сертификатни курсове с 5 % ОТСТЪПКА

Традиционните есенни курсове от сертификатната програма на Езиков Център Виа Германика тази година ще стартират на 1 октомври. За първа година курсовете ни ще се провеждат само в един ден – събота х 5 уч.часа на занятие. И още една 5-ца – сега за ранно записване курсовете са с 5 % ОТСТЪПКА до 15 септември включително.

Нашите курсове са дълги, едно ниво обхваща 135 уч.часа, защото не се водим само по един учебник, а сме разработили и много допълнителни материали от г-жа Гинка Витанова за цялостното изграждане на нивото. Знанията се тестват постоянно през учебната година с контролни и тестове, които ни показват, как се възприема материала и трябва ли и къде да се обърне допълнително внимание. Това и ни отличава от останалите и се гордеем, че не сме масова школа. Различни сме в желанието си всяко едно наше дете да научи максимално немски език на нивото, което изучава към момента и да премине в следващо ниво спокойно. Работим в система, която плавно извежда от първото ниво А1 до сертификата TestDaf.

Ако и ти искаш да научиш наистина немски, не се колебай, Виа Германика е твоят избор! Но има и още! Със специално разработена и утвърдена през годините програма можем да помогнем на всеки, който има планове за следване в Германия. Какви са специалните БОНУСИ към нашата сертификатна програма може да прочетете тук.

Очакваме те на:

Виа Германика Бургас – 0894 376 667

Виа Германика София – 0893 494 088