Скоро започват летните курсове по немски

Скоро започват летните курсове по немски

2018-06-17 17:28:36
Скоро започват летните курсове по немски

Останаха само 2 седмици до началото на летните супер интензивни курсове по немски за ученици от 14 до 18 години във Виа Германика. Не пропускайте своя шанс: овладейте за много кратко време обширния материал на нивата А1, А2 и В1 по системата на Гинка Витанова. Така ще можете да започнете в края на септември следващото ниво и да натрупате активни знания неусетно.

 

Началото на курсовете по немски е 4 юли. Часовете започват в 9.30 ч. Потопете се в немска езикова среда и напредвайте всеки ден бързо, но сигурно. Повярвайте в себе си и се запишете за курс по немски на място в езиковия център на ул. Македония или по телефона на 0894 37 6667. Започнете сега и изживейте едно прекрасно лято, изпълнено с удовлетворението да придобиваш реални знания. А и с удоволствието да учиш с амбициозни младежи като теб, ръководени от учители германисти, които работят за твоя успех с усмивка. Защото това е от огромно значение. А и учебната среда е неповторимо свежа и те предразполага към активност и творчество.

 

Искаш все пак да си починеш през лятото и да ходиш на плажа? Нямаш проблеми! С уникалния начин на провеждане на летните курсове на Виа Германика ти определено няма да се лишиш от морските емоции. И същевременно ще научиш много. Защото Виа Германика е известна с разширените си и точни учебни програми, с най-много учебни часове, от които всеки, който учи, може да придобие знания по немски език, за да ги приложи по-късно, когато и за каквото пожелае.

 

Обади се още днес на 089 37 6667. Или направо се запиши тук. Ако не знаеш нивото си, ела на тест за определяне на ниво. Не отлагай. Научи Немски с Нас.