Съботно-неделен курс за напълно начинещи от 29 Август

Съботно-неделен курс за напълно начинещи от 29 Август

2015-08-24 12:25:08
Съботно-неделен курс за напълно начинещи от 29 Август

Учи НЕМСКИ по отлична комуникативна система в Езиков Център Виа Германика с най-добрия екип!

Още в края на м. Август във Виа Германика София и Виа Германика Бургас стартираме съботно-неделен курс за напълно начинаещи А1.1.

Ако искаш да научиш немски, трябва да поставиш началото! Какво ще научиш в модул А1.1 - ще се запознаеш с типичното речево общуване и култура в бита и на работното място в Германия. Ще научиш 1000 думи, с чиято помощ ще можеш свободно да говориш по 7 теми, които се отнасят най-вече за теб и семейството ти.

Ученето на езика е процес, който се получава качествен, когато знанията се трупат в система.  В Езиков Център Via Germanika тези знания се прилагат практически чрез постоянни диалози и текстове за слушане, а не само наблягане върху граматически упражнения. Ние в Езиков Център Виа Германика не разочароваме с бавно темпо, прескачане на уроци или пък намаляване броя на часовете нашите курсисти. При нас се учи!

Вече се чудиш, кога ще се проведе курса, за да се запишеш? Започваме на 29 Августсъботно-неделен курс в удобните следобедни часове от 14.30 до 17.50 х 4,5 уч.часа на занятие с една почивка.

Очакваме те още сега!