Тренировъчен курс за DSD II

Тренировъчен курс за DSD II

Тренировъчен курс за DSD II

Този курс е интензивна подготовка за изпита за Deutsches Sprachdiplom Stufe II (DSD II) в немските гимназии. Той се провежда във Виа Германика София и Виа Германика Бургас и е отговор на многобройни запитвания. Насочен е към осигуряване на високи резултати чрез изпитни умения. Кратък, точен, но с богато съдържание - курсът за DSD II е разбира се изцяло в познатия стил на Езиков център Виа Германика.

Но какво ще получиш от този курс?

- Точни стратегии за успешна работа с текстове

- Интензивна тренировка на най-новия формат на изпита

- Сигурност в изпълнението на задачите

- Умения за решаване на тестови задачи

- Увереност на изпита

 Какво включва курсът?

Курсът е тренировъчен по своя характер и е предназначен за 12-класници от немските гимназии, на които този изпит предстои. Той обхваща тренировка на всички задачи на четене с разбиране, слушане с разбиране и писането на текст според формата на DSD II. Предпоставка са знанията по немски на горно ниво. Тренировка на устната част от изпита не е включена.

Колко продължава курсът?

Курсът за DSD II е едноседмичен и започва на 29 август (понеделник). Часовете са всеки ден до петък включително. Групите са малки, за да има възможност за индивидуална работа. Материалите са актуални и са само по формата на изпита.

Искаш да се включиш?

Тогава позвъни на 089 34 94 088 за Виа Германика София и 0894 37 66 67 за Виа Германика Бургас сега. Или направи запитване с формуляра тук.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *