Трябва да учиш немски език?

Трябва да учиш немски език?

2018-03-04 09:18:29
Трябва да учиш немски език?

Намерил си работа в Германия/ Австрия? Но не говориш немски език. И вече знаеш, че така няма да можеш да работиш пълноценно и да изкарваш добри пари. Научи немски тогава както трябва! Понаучаването на нещо за седмица или две няма да ти свърши никаква работа.   Планирай време за учене на немски в система, така че да можеш да изградиш истински знания в система. Затова избери Виа Германика – Езиковия център, който вече почти 20 години предлага качествени курсове по немски език според целите на клиента. Защото Виа Германика продължава да бъде единствената школа, която провежда курсове по немски първостепенно според това, къде и за какво ще се прилагат знанията по немски.

Довери се и ти на безспорния фаворит в областта на немския език Езиков Център Виа Германика. Защото веднага ще усетиш разликата – професионалният методически мениджмънт води до блестящи индивидуални резултати при всеки курсист.

Защо курсът по немски ще ти свърши работа и на теб?

1. Единствено Виа Германика работи с учебни системи по немски последно поколение специално за ежедневието и работното място. Модерни и актуални те предлагат сложните езикови знания подредено и достъпно. Така че няма да въздишаш страдалчески по трудната немска граматика.

2. Единствено Виа Германика провежда истински комуникативни курсове по немски, на които придобитите в час знания се прилагат веднага в реч. Умението говорене е тяхна първостепенна цел. Така че да започнеш да говориш веднага.

3. Единствено Виа Германика организира курсове по немски специално за възрастни без да смесва възрастовите групи. Така групите са хомогенни. А това прави ученето на немски още по-лесно.

4. Единствено във Виа Германика ще намерите стройна организация на провеждане – с точна дата на започване и завършване на курса, ясна продължителност и дата на провеждане на изпита. Ти няма да чакаш да се събере група, а ще започнеш курса си по немски на определената дата.

5. Единствено във Виа Германика за периода на курса наистина се взема материал от целия учебник и работна тетрадка, защото при нас има истински учебен процес на преподаване, обобщаване, прилагане. Голям обем знания, изградени умения по говорене, слушане с разбиране, четене с разбиране – всичко готово за практическа употреба и направено в учебния час.

6. Единствено във Виа Германика работят само германисти с професионална квалификация учител. Помисли си: ако ти е развалена елинсталацията, ВиК-майстор ли ще извикаш? И за другите сфери е валидно – само образован специалист може да изнесе урока по немски професионално, т.е. така че да бъде ефективно за теб и да научиш!

Ако искаш да учиш немски задълбочено, избери Виа Германика. Никъде другаде няма да получиш толкова много знания. Затова не сравнявай цените по абсолютната им стойност, а по това какво ще получиш срещу парите, които плащаш.

Затова планирай точно и ако можеш, запиши се за следващите ни присъствени курсове по немски за работа с начало 13 април. На телефон 0894 37 6667 можеш да се свържеш с нас, за да уточним детайлите по записването. Но най-напред виж графика на провеждане тук. Това са всички курсове планирани за април. Обади се или се регистрирай за курс тук до 30 март!