Уводен курс по немски за ученици в немски гимназии

Уводен курс по немски за ученици в немски гимназии

2015-07-16 11:27:59
Уводен курс по немски за ученици в немски гимназии

От есента си ученик в Немската гимназия? Но немски не си учил никога? Няма място за паника! За теб  Езиков Център Via Germanika  предлага кратък  уводен курс по немски език от 24 август до 11 септември.  Само за 3 седмици ще навлезеш в езика и ще бъдеш подготвен за щурма от новости от 15 септември. И ще ти бъде по-лесно да възприемаш новите думи и граматика. Ако искаш да си перфектен в часовете по немски език в трудния 8ми клас, нашият уводен курс по немски ще ти даде тласъка за едно успешно начало.

Какво ще научиш?

Да разбираш и употребяваш 1000 думи обединени в 6 теми

Да водиш диалози и да разказваш за себе си и семейството си.

Да разбираш кратки текстове при слушане и четене.

Да спрягаш обикновени и модални глаголи,  да образуваш граматично коректни изречения с тях, да правиш правилни езикови структури, включително с глаголи с делими представки.

Да употребяваш думите в именителен и винителен падеж.

Колко време ще учиш?

Само 3 седмици и то точно преди началото на учебната година, за да бъдат знанията ти свежи! Занятията са всеки ден от понеделник до петък по 4 учебни часа  с 1 почивка с начало 14 часа.

Какво ще получиш?

Освен солидни! начални знания ще станеш уверен, сигурен и отворен към новия език. Ще си се избавил от влиянието на английския и ще си запознат с особеностите на немския правопис, произношение и буквосъчетания.

Как да се запишеш?

На сайта ни с контактния формуляр тук. Име на курса – уводен курс по немски от 24.08.15.