Удобни езикови курсове по немски

Удобни езикови курсове по немски

2018-01-13 07:53:35
Удобни езикови курсове по немски

От 2 февруари 2018 г в Езиков Център стартира обучение по немски език за възрастни с изключително удобно време на провеждане. Курсовете по немски са различни нива: предлагаме както за начинаещи, така и за по-напреднали. С точните курсове по  нива може да се запознаете на нашия актуален график тук.

Защо присъствените курсове по немски във Виа Германика са удобни за повечето ни потенциални клиенти:

1. Форматът ни на провеждане е в петък и неделя – дни, в които човек е свободен от трудовите задължения на работното място.

2. В петък курсът започва след работа – в 18 часа и обхваща само 3 уч.ч. Така всеки може да активно да участва в часовете без да се претоварва.

3. Другото занятие е в неделя. По този начин всеки ще има възможността да се подготви, да научи преподадения в петък материал и да дойде на курс свеж и отпочинал, готов за поемане на нови знания.

4. По-дългото занятие в неделя има и други предимства. Тъй като курсовете по немски на Виа Германика за възрастни са разговорни, курсистите имат достатъчно време да се отпуснат в час и да се потопят в езиковите ситуации, за да започнат да говорят активно. А нали това е главната цел на всички записали се за курс.

5. Не бива да забравяме и друга важна предпоставка за придобиване на трайни знания. При тази форма на провеждане на присъствените езикови курсове по немски курсистите на Виа Германика разполагат през седмицата с достатъчно време да научат учебния материал. И да го преговорят. При добра организация на времето си разбира се.  

И така с тази нова нетипична форма на провеждане на езиковите си курсове Виа Германика отново показва гъвкавост и загриженост за успеваемостта на своите клиенти. Защото не е достатъчно да организираш курс в часове, в които желаещите могат да идват. Изключително важно за трайността на езиковите знания е и осигуряването на възможността за научаване на учебния материал. А за Езиков Център Виа Германика това винаги е било първостепенно. Именно затова клиентите са доволни. И са твърдо убедени, че във Виа Германика ще научат немски. Което и се случва. При интерес - свържете се с нас: Контакти