Ще научиш немски и ти

Ще научиш немски и ти

2018-09-18 22:00:16
Ще научиш немски и ти

Не остана много време. Курсът по немски за абсолютно начинаещи гимназисти започва на 29 септември – събота. Ако искаш и ти да станеш горд ученик на Виа Германика, запиши се днес. Не отлагай, защото престижните ни курсове по немски за големи ученици стартират само 2 пъти в годината, при това записването е само за цяло ниво.

Започни да учиш немски навреме. Защото овладяването и на този език не става за месец, два или шест . Занятия по английски имаш непрекъснато от детската градина, време е да започнеш да изучаваш и друг чужд език. А немският език при всяко положение ще ти е от практическа полза – за университетска специалност, за добре заплатено работно място или пък просто за чудесна екскурзия в сърцето на Европа.

Учи немски с твои връстници, които имат подобни на твоите езикови цели. Така обучението ти ще бъде ефективно. Във Виа Германика обучението по немски е стриктно разделено по възрастов критерий. И за гимназисти то е само със сертификатен характер. Така че като овладееш и горните нива на този прекрасен и лесен за научаване език, ще можеш да вземеш езикова диплома по немски, ако естествено пожелаеш.

И ако ще учиш немски, учи го сериозно и задълбочено. Само така ще можеш наистина да го ползваш на практика с удовлетвореност. А във Виа Германика на ниво А1 ще вземем 2000 думи в 12 теми, ще ги затвърдим, автоматизираме и употребим в жива реч.

Мотивиран ли си да учиш сериозно? И да овладееш един от най-употребимите в Европа чужди езици? За програмата ни по немски за гимназисти можеш да прочетеш още тук.

Обади се тогава на 0894 37 6667 и се запиши за курс по немски за абсолютно начинаещи във Виа Германика. Ще проговориш немски още първият ден.