Научи Немски с Нас Онлайн

Научи Немски с Нас Онлайн

Научи Немски с Нас Онлайн

Научи Немски с Нас Онлайн! 

Защото в Езиков Център Виа Германика ще откриеш точния курс за теб! Ако и ти цениш реалните практически знания, които да приложиш в университета, на работа, по време на пътешествие или просто за нови контакти, можеш да ги получиш във Виа Германика благодарение на ефективни учебни програми според твоята възраст и цел. 

Видове онлайн курсове по немски

Винаги в крак с новите тенденции в езиковото обучение изключително търсените услуги на Виа Германика вече са достъпни онлайн. Базирани на комуникативната методика и фокусирани върху продуктивен учебен процес курсовете ни са насочени към оперативни, активни хора, които разбират Знанието като начин на себеразвитие. 

Затова във Виа Германика ще намериш уникални курсове в изгодна групова или удобна индивидуална форма във виртуална класна стая с учител live: 

- Разговорен Немски за работа по нива 

- Сертификатни курсове за ученици от 6 до 12 клас 

Тези курсове са за начинаещи и напреднали.

Ще намериш и модерния самоучител “Немският е лесен” в електронен вариант изпълнен с точни съвети, как да учиш на конкретното място в урока сам успешно. И без да ощетяваш природата с разхищение на хартия. Той е за начинаещи.

 

Дигитализирани и още по-добри

Ако искаш качествено обучение по немски, бъди дигитален. Защото вече всичко се случва онлайн, включително и образователните курсове. А как можеш да се подготвяш за настоящето или бъдещето с остарелите аналогови форми с поглед обърнат към миналото? Присъствените курсове вече имат виртуална форма и ние сме използвали тези възможности, за да създадем изключителен продукт. В допълнение към класическите присъствени онлайн курсове по немски ние развихме учебни ресурси към всеки урок, достъпни 24/7 на нашата платформа. Така подобрихме още повече мотивацията на нашите курсисти и удвоихме подкрепата си за научаването на учебния материал почти на 90%. Защото преподаването е само Стъпка 1. Следващите са научаването и прилагането на този материал. Именно тях сме съчетали в система така, че курсистът да не губи време и да ги усвоява лесно и оо интересен начин.

Ще проговориш немски и ти

Запазихме основните характеристики на нашите курсове по немски и онлайн - ПОЛЕЗНОСТ и ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ. Във Виа Германика сухите теоретични знания никога не са били във фокуса на обучението. Говоренето и писането, както и разбирането на текстове и устни изказвания развиваме плавно всеки виртуално-присъствен час. Благодарение на дигиталните учебни ресурси, които създадохме на собствената ни онлайн платформа курсистите ни разполагат с виртуални речници, интерактивни упражнения, презентации и учебни видеа за неусетно учене във всяка свободна минута. Така занятието е посветено още по-пълно на развиване на уменията - устни изказвания, диалози, презентации, слушане с разбиране, гледане на видео с разбиране на текста му и др. Прилагането на наученото, осъзнаването му и качественото затвърждаване е в жив контакт с преподавателя, корекциите са на момента, както и обясненията. 

А ако искаш да учиш сам? 

Направи го със съвременни учебници в електронен вариант.

Онлайн самоучителят “Немският е лесен” като електронен учебник за самостоятелно учене е една уникална възможност за бързо добиване на много знания независимо от мястото и времето. Качествено обучение с обяснения на български, евтино и удобно. Изключително подходящо за преговор и опресняване на отдавна придобити знания по немски.

 

Искаш ли да учиш модерно, качествено и изгодно?

Запиши се с отстъпка на групов курс с учител според твоето ниво - през ноември ще обявим следващите си курсове с учител с отстъпка за ранно записване. Можеш да запазиш място с формуляра по-долу. И по-късно да платиш с отстъпка. Ние ще се свържем с теб.

Или пък влез направо в Онлайн Виа Германика и тествай с безплатни уроци, как можеш да възстановиш стари знания бързо и точно или да придобиеш нови с E-Book "Немският е лесен".

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *