Онлайн немски за начинаещи от цяла България

Онлайн немски за начинаещи от цяла България

2021-11-10 15:59:32
Онлайн немски за начинаещи от цяла България

Учи немски от вкъщи с 15% отстъпка

 

Вече можеш да учиш немски удобно от вкъщи с учител в реално време. Практично  и без загуба на време дистанционното обучение по немски във Виа Германика е все на такова високо ниво. 

И промоциите са все така привлекателни - записването за онлайн курс по немски за абсолютно начинаещи е с 15% Коледна отстъпка.

 

Учи немски в малка група с учител live от 29.11

 

Новите ни курсове по немски започват съвсем скоро. Избери Виа Германика, защото ние предлагаме обучение по практически немски в система специално за възрастни. Учебната програма е насочена към говоренето с актуални реплики жив немски. Не си учил немски досега? Довери се на Виа Германика. Научи Немски с Нас в малка група с преподавател филолог на живо. Онлайн курсът по немски за абсолютно начинаещи стартира в удобни вечерни часове на 29.11.21. 

 

Във фокуса на обучението е умението ГОВОРЕНЕ

Курсът е комуникативен, в центъра на уроците е разговорният немски език, който се използва за общуване в ежедневието и на работното място. Учебникът предлага многоканално учене на немски, което облекчава научаването на материала. А ние сме разработили и предоставили в Онлайн Виа Германика учебния материал към курса, както и допълнителни учебни ресурси за преговор и обобщение. Една ефикасна подкрепа за отлично усвояване на учебния материал.  

Учи немски с учител в реално време и 24/7 онлайн и офлайн

Онлайн курсът по немски е от дистанционен тип и присъствено-виртуалните занятия се провеждат по Zoom. Достъпни са за всички, които желаят да учат немски активно, модерно, удобно и с отличен резултат. А интерактивните упражнения по немски и учебни ресурси са налични 24/7 онлайн или офлайн. Мястото на курса вече е в твоя дом - удобно, евтино, практично.

Виж подробностите тук и направи своята регистрация с формуляра по-долу. Ако имаш въпроси, не се колебай и се свържи с нас на 0894 37 6667.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *