Опреснителен курс по немски за напреднали

Опреснителен курс по немски за напреднали

Опреснителен курс по немски за напреднали

Учил си немски в училище? Но са минали 5 или 10 години? Едно е ясно - знанията ти са избледнели и в много ситуации реагираш по-бавно. Или си несигурен, как точно е правилно. Със сигурност обаче това може да се промени Бързо, Лесно и Приятно. Една такава изключителна възможност, при която постигаш максимум резултат с минимум усилия, при това без да пилееш излишно време ти предлага Езиков Център Via Germanika: ОПРЕСНИТЕЛЕН курс по Немски на ниво В2 – най- подходящият курс за твоя случай! Интензивно учене, което ще провокира старите знания бързо. По наша изпитана учебна програма. Сега на супер цена, защото до 30.09. всички курсове са с 20% Юбилейна отстъпка.

Как ще се провежда:

▶ Начало и край: 01 октомври 2021 -  22 октомври 2021

▶ Нива: За напреднали: В2

▶ Кога: 3 х седмично х 4 учебни часа

▶ Как: дистанционно на живо с учител, интензивно

▶ Кога да се запишеш? до 25.09  с онлайн формуляра 24/7

▶ Какво още? Учебните материали са включени в таксата. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер.

Но какво да си представиш под това название, след като такива курсове на българския пазар почти не се предлагат?

Как и какво ще учиш: 

1. Занятия, в които ти ще си активната страна, за да опресниш немския си. Курсът има за цел да направи активни старите ти умения и знания. Колкото и да не ти се вярва, ти имаш такива, но не можеш да ги използваш. 

2. За да се постигне резултат, трябва да работиш активно с езика. Затова груповото обучение е най-подходящото за теб – така ще можеш да обменяш мнения с равностойни на теб по знания и да освежаваш още по- бързо забравеното. 

3. Актуални текстове за четене и слушане по различни общи теми ще са в основата на обучението. Така бързо ще можеш да си припомниш много неща. Но също така и да научиш нещо ново. 

4. Активирането на знанията ще става и чрез умението говорене – в часовете ще се говори на немски. 

5. Разбира се ще има и лексикални и малко граматични задачи, но към посоченото ниво. 

6. И най важното 3 х седмично ти ще се потапяш в света на немсия език.

Опреснителният курс по немски за възрастни е изцяло продукт на Езиков Център Via Germanika и се обляга на най-добрите практики за провеждането на този тип курсове в Германия. Очаквайте истинска гъвкава учебна програма с учебни задачи, които целят цялостно активиране на езика. Работа с автентични текстове, която ти помага да "превключиш" бързо. Записването с отстъпка е до 25.09.  Главната цел е припомняне на стари знания и умения за незабавното им приложение на практика. 

И така.... Искаш да говориш немски непосредствено, без паузи и задръжки? При това коректно? Тогава не се колебай! Ако отговаряш на условията и си заинтересуван, свържи се с нас още днес или с формуляра за контакт тук или на телефон: 0894 37 6667. Не отлагай! Обади се сега!  За актуалните курсове по разговорен немски виж актуалния ни график. 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *