Онлайн курсове по немски език за възрастни

Онлайн курсове по немски език за възрастни

Онлайн курсове по немски език за възрастни

Новите промоционални курсове по немски са за съвсем начинаещи и напреднали. Те са с 10% Коледна отстъпка, която важи до 1.01.23.

Но защо да избереш Езиков Център Виа Германика? Задавал ли си въпроса, какво искаш да постигнеш при обучението си по немски? Какви са точните ти езикови цели? Искаш ли активно да го усвоиш или само да можеш да разбираш долу-горе?

 

Във Виа Германика учебните програми по немски език са направени според целите на курсистите. При повечето клиенти над 18 год целта е общуване по време на работа и в свободното време. Затова сме избрали специална учебна система с комуникативен подход и подходящи теми и лексика. 

Учебната програма за възрастни в Езиков Център Виа Германика е практически насочена към умението Говорене. Чрез ситуации на работното място и ежедневието се показва начинът на общуване в немскоезичните страни. Умело са вкарани типични реплики по разнообразни теми според езиковото ниво. Лексиката е актуална и полезна. Усвоява се неусетно, защото се упражнява и фонетично, и с диалози, и с упражнения в учебника и безплатното приложение към него.

Със сигурност с тази учебна система немската граматика не е плашеща. Обвити в интересен контекст граматичните явления са ясно показани и разяснени. Не липсват и забавните видеа за още по-добро разясняване и усвояване.

Двата градивни елемента лексика и граматика умело са поднесени като фон на уменията слушане с разбиране и говорене, които са в пряка връзка помежду си за общуването. С този изчистен комуникативен подход веднага се нареждат приоритетите при езиковото обучение по немски език на местата си: Важни са уменията, а не граматическите правила. И така всичко застава на правилните места и вече нищо не е неясно или трудно, защото подходът е различен! 

Но и най-добрият учебник винаги иска също толкова добър и компетентен преподавател. Във Виа Германика учителят създава мост между учебния материал в учебника и курсистите без да прескача трудните части на урока. А те са именно при прилагането на знанията, развързването на езика, усвояването на стратегиите за разбиране и надграждане.

Курсовете по немски за възрастни са онлайн с учител на живо и са достъпни за всички, които имат интернет. Модерно обучение с абсолютна подкрепа от наша страна за активно научаване на учебния материал. Всички курсове завършват с устен изпит и писмен тест. Още подробности за уникалното ни онлайн обучение може да прочетете тук. Актуалния график и цени на груповото обучение може да видите тук. За индивидуалната форма подробностите са на тази страница. Може да се запишете с формуляра по-долу.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *