Немски езиков център Виа Германика - учи немски със специалисти

Немски езиков център Виа Германика - учи немски със специалисти

2019-01-15 07:50:16
Немски езиков център Виа Германика - учи немски със специалисти

Къде да учиш немски? Питаш естествено търсачката и си залят от предложения. Оказва се, че всички школи имат сред множеството чужди езици и курсове по немски език. При по-внимателно вглеждане обаче можеш да установиш, че ЕДИН езиков център е изключение! Това е Езиков Център Виа Германика - специализиран немски езиков център, единственият в Бургас и един от малкото в страната, в който от 2001 г. се провежда обучение само по немски език. Така във Виа Германика немският език не е един от многото, а ЕЗИКЪТ, който се преподава. И ние предлагаме не по 1 езиков курс по различни езици, а различни курсове по немски. Критериите за различните ни учебни програми по немски са възрастта и целта на учене.

От полза ли е това за теб? Не е ли все курс по немски език, където и с когото и да го караш? И какво толкова различно може да има?

Ето няколко отговора, над които да помислиш, когато вземаш решение:

Факт №1: Разбраният учебен материал е вече наполовина и научен. В Езиков Център Виа Германика работят само преподаватели филолози с квалификация за учител по немски език. Учителят филолог с методическа подготовка може да обясни всеки детайл от урока достъпно. Да подреди упражняването на уменията по най- добрия за групата начин, да направлява индивидуалния успех на всеки курсист. Това е от голямо предимство за всички, които желаят да учат немски, тъй като в последните години квалифицираните преподаватели по немски език са вече рядкост, а не даденост, която се разбира от само себе си.

Факт №2: Когато активният си ти, знанията в урока стават реални за теб самия! В Езиков Център Виа Германика обучението по немски не са общи курсове по основи на немския език и граматика и в никакъв случай не е минаване на учебника. То е насочено към успешното общуване на немски език. Всъщност нали затова си се записал на курс по немски! При нас всеки учебен час новите и старите знания се прилагат на практика – от теб! Това означава, че взетият учебен материал употребяваш веднага в диалози, описания, слушане на текстове, четене на текстове, отговаряне на въпроси още множество форми на работа, в които ти правиш нещата на практика! И научаваш!

Факт №3: Ако се преподават много думи, много и се научават. Колкото повече, толкова повече! Съотношението в обема на взетия и научен учебен материал винаги е пропорционално. За Езиков Център Виа Германика е важно курсистите да получават възможно най-много знания за всеки курс. И затова избираме специални учебни системи, които не са масови, именно защото са написани с цел максимално научаване. Само при нас на цяло ниво ще вземеш по 2000 думи. И цифрата има значение, тя дефинира достигната степен във владеене на езика.

Факт №4: Регулярното разпределяне на учебния материал води до практически успех. Не е все едно кога и по колко часа се учи, за да могат уроците да се усвоят. В Езиков Център Виа Германика провеждането на курса по немски е съобразено ПЪРВОСТЕПЕННО с това курсистите да имат време и да могат да научат преподаденото. Защото за да проговориш немски, трябва да усвояваш определен обем знания на етапи. Така всеки може да нагоди и времето си за учене според собствените си способности.

Естествено, че има и други разлики. Но след като се запозна с тези 4 неоспорими факта, помисли добре, преди да вземеш решение, къде да учиш немски език. За да не загубиш време и пари, избери Виа Германика. Предстоящите курсове и валидни отстъпки можеш да видиш тук. Обади се на 0894 37 66 67 за присъствен курс или се регистрирай онлайн сега. Още за нашите курсове по немски и специалните и предложения можеш да прочетеш на viagermanika.com