Курс по немски за начинаещи само на 1 клик разстояние

Курс по немски за начинаещи само на 1 клик разстояние

2021-09-26 11:17:11
Курс по немски за начинаещи само на 1 клик разстояние

Групови занятия по немски

 

Дневни или съботно - неделни курсовете по немски за абсолютно начинаещи са предназначени за активно общуване и отлично разбиране на живия немски език. Със занятия по най-новите учебни системи всеки курсист на Виа Германика може да комуникира адекватно в различни ежедневни ситуации.

Провеждаме 2 вида курсове за съвсем начинаещи:

За възрастни курсовете ни са разговорни със сериозен обем активни знания и умения. Защото при нас занятията не са лекции. Курсистите участват активно в диалози, упражнения, задават въпроси и общността в курса се развива напред под методическото ръководство на учителя.

Курсовете са дистанционни, по Zoom, интензивен дневен или съботно неделен. Формуляра за регистрация и графика вижте тук.

За ученици курсовете ни по немски са сертификатни с развиване на всички умения и изпитни стратегии. Ще се провеждат всяка събота и през неделя от 11.30 до 13.30 ч . Започваме на 9.10.

Курсовете са дистанционни, интензивни с модерна мултимедийна част. Формуляра за регистрация и графика вижте тук.

Индивидуални занятия по немски

На учебната ни платформа Онлайн Виа Германика с електронния самоучител “Немският е лесен” всеки желаещ може да учи немски самостоятелно онлайн. Необходимо е само да се регистрирате и вече може да избере от списъка на онлайн курсовете по немски. не вярвате, че ще се справите? Не се подценявайте! Изпробвайте онлайн курса с целия 1 урок и ще видите, че разбирате и усвоявате всичко без проблеми. А и може да учите, когато ви е удобно. Регистрирай се тук.

Учете немски в специализирана добра езикова школа, с опит в преподаването на немски език цели 20 години. 

Имате въпроси? Обадете се на 0894 37 6667 днес. Всички цени на стартиращите курсове са публикувани на Онлайн Виа Германика. Там се заплаща и удобно онлайн.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *