Актуален график

Актуален график

Актуален график

Немски Езиков Център Виа Германика предлага голямо разнообразие на курсове по немски език според

- възрастта и

- целта на обучение.

При нас всички учат със свои връстници по специална учебна система. Актуалните курсове се обявяват в съответното подменю в официалния ни сайт на всеки 2 или 3 месеца. Понастоящем се провеждат дистанционно в групова форма с преподавател live.

Но имаме и независима алтернатива: Ако сте начинаещ или искате да актуализирате или систематизирате своите знания по немски на ниво А1, може да го направите изцяло онлайн на нашата е-платформа Онлайн Виа Германика, когато пожелаете. Тези курсове са цялостни, по Европейската рамка.

В този раздел можете да се запознаете с актуалния график на предстоящите дистанционни курсове по немски за възрастни и ученици. Модерни, обемни и технологични - предстоящите курсове по немски са със все същото практически насочено учебно съдържание и високо качество, както е типично за Виа Германика цели 20 години.

Знанията Ви при нас бързо стават активни и трайни. Причината?

Плащате 1 курс, получавате 2! Защото учите виртуално - присъствено с учител на живо, но същевременно онлайн е на разположение материала на преподавателя от часа, обогатен и с допълнителни упражнения за преговор. Комфортно, удобно за 100% покриване на учебния материал! С дигиталната помощ на образователната ни платформа Онлайн Виа Германика .

Ако имате въпроси за дистанционен курс на Виа Германика направете запитване с формуляра по-долу. Актуалният график е според целевата група на обучението в подменюто. Там на края на страницата е и формулярът за записване. Есенната отстъпка е до 25.09.22

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *