Дистанционно обучение по немски

Дистанционно обучение по немски

Дистанционно обучение по немски

Дистанционно обучение по немски за ученици 8-12 клас

Искаш ли да учиш немски в реномирано езиково училище? Сега няма ограничения. Можеш да се включиш, където и да живееш! От 1 октомври 2022 във Via Germanika започват интензивни курсове по немски език специално за ученици от 8 до 12 клас. Благодарение на съвременните модерни методи в дистанционното обучение курсовете ни по немски специално за гимназисти вече са достъпни за желаещи от цяла България! Ранното записването е с 14% Мега Отстъпка до запълване на местата.

Как и кога ще учим немски?

Дистанционното обучение по немски за гимназисти е интензивно в група. За 2 месеца ще покорим обширен учебен материал, в който на преден план е комуникацията в устен вид. С помощта на мултимедийни форми, разработени към учебните системи, успешно развиваме умението разбиране при гледане и слушане - така, както е в реалните сиуации. Часовете са всяка събота и неделя, за да е гарантирана добрата учебна подготовка и активно участие в час.

Обявяваме курсове за нива от А1.1 и А2.1 и В1.1.

+ Квалифицирани преподаватели - филолози ще обучават учениците си на живо по Zoom. Учебните системи, по които работим са написани специално за тази възраст и подготвят изпитни умения за вземане на немски сертификат на всяко ниво. Учебният материал на курс обхваща около 1000 думи.

+ Освен занятията на живо всеки ще има неограничен достъп до работните материали на своя курс, изготвени от неговия преподавател - граматични презентации, учебни речници, упражнения по немски, работни листи с преговор и обобщения - един цялостен асинхронен курс за преговор и помощ при подготовката на домашните.

+ Към учебните системи има и интересни интерактивни упражнения достъпни 24/7 по лексика, граматика и комуникация.

Тук може да видите в табличен вид актуалния график на обявените дистанционни курсове по немски в Езиков Център Виа Германика. Запазете си място в курса с формуляра по-долу след като обявим всички подробности през август. Ние ще се свържим с вас. Ако имате въпроси, не се колебайте да позвъните на 0894 37 6667. Местата са ограничени.

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *