Защо да уча немски във Виа Германика?

Защо да уча немски във Виа Германика?

Защо да уча немски във Виа Германика?

Коледната отстъпка е нашият коледен подарък за вас - нашите бъдещи курсисти! Но не само тя е от определящо значение. Защото ученето на немски при нас е не само изгодно, а съдържателно и лесно - без допълнителни разходи.

 

Учи немски така, както ще го ползваш - ЗА ОБЩУВАНЕ

Езиков Център Виа Германика предлага индивидуално и групово онлайн обучение само по немски език. Над 20 години провеждаме курсове по немски език по комуникативната методика. Така нашите курсисти придобиват на първо място езикови УМЕНИЯ като например Говорене и Разбиране. Граматичните знания за нас са необходимост, но не цел на обучението. Затова именно всеки курсист завършва нашите курсове МОЖЕЙКИ да общува нормално в актуална немскоезична среда. При това с минимални езикови грешки. 

Учи немски така, както си активен всеки ден - ONLINE

Горди сме, че за пореден път предлагаме обучение по най-модерни учебни системи за съвременен жив немски език. И че съумяхме да го организираме по уникален начин, съчетавайки класически и дигитални форми. Голяма част от предлаганите курсове по немски са дистанционно присъствени с квалифициран преподавател на живо. Но само във Виа Германика виртуално присъствените курсове по немски с учител се допълват онлайн от учебни ресурси конкретно по всеки урок, които да улесняват и подкрепят учащия при самоподготовката му. Граматиката, която преподавателят е обяснил в час, може да се преговори още веднъж преди написването на домашната работа само с 1 клик. И ученето на думи сме облекчили невероятно: Нашите курсисти не търсят сами значенията на думите, нито губим време в час за изчерпателното им записване. За тази цел ние имаме Онлайн Виа Германика -  нашата собствена е-платформа, на която сме качили нашите учебни материали към урока в раздели. 

Учи немски сега на Коледна ПРОМО ЦЕНА

Предстоящото групово обучение както за УЧЕНИЦИ, така и за ВЪЗРАСТНИ е с 10% Коледна отстъпка до 1.01.23 г. Традиционно ние обявяваме Празничното Намаление за 1. Адвент. И тази година сме готови да се потопим в коледното настроение с различни отстъпки, намаления и безплатни коледни уроци. Насладете се и на новия формат на рубриките ни: Немска Коледа във Виа Германика  и Научи Немски с Нас. Следи ни във Фейсбук и Инстаграм и научавай всеки ден по нещо през целия период на Advent.

#НаучиНемскисНас  #Weihnachten #НемскаКоледаВиаГерманика #НемскаКоледаLive #ViaGermanika

Виж нашите Коледни оферти и се запиши преди другите: За ученици За възрастни