Интензивен курс по немски

Интензивен курс по немски

Интензивен курс по немски

Искаш ли да научиш немски бързо? С квалифициран учител - филолог на живо? От януари в Немски Езиков Център Via Germanika стартират интензивни курсове по немски за начинаещи и напреднали с 10% Коледна Отстъпка за 2 групи клиенти:

 

1. Интензивни съботно  - неделни курсове за ученици от 8 до 12 клас със сертификатна насоченост. / Подробности /

2. Интензивни курсове по немски през седмицата или в събота и неделя за възрастни над 18 години. / Подробности /

Интензивните ни курсове по немски за ученици са сертификатни и продължават 3 месеца. Наблягаме не само на граматиката на немски, а най-вече на уменията говорене и слушане с разбиране - 2-те най-трудни езикови компетенции - при това с изпитна насоченост. Работим с учебни системи специално за младежи - със съответните теми и лексика, които са интересни за тях. Регистрирай се за курс навреме, за да запазиш твоето място. Можеш да се обадиш на 0894 37 6667 за информация или да използваш онлайн формуляра - ние ще ти върнем конкретната информация възможно най-бързо.

Интензивните ни курсове по немски за възрастни са по специални учебни системи за работното място. Сериозни езикови знания и разговорен немски за общуване ще може да придобие всеки записал се курсист също за 2 месеца. Езиковите нива, които ще стартираме, са и за съвсем начинаещи и за напреднали, а формите са многообразни - дневни, вечерни, съботно-неделни.

До 30. декември всички предложения в нашето езиково училище са с 10% КОЛЕДНА отстъпка. При това както винаги с най-добро съотношение между цена и качество!

Курсовете са онлайн в гъвкава дистанционна форма на живо с учител. За тях може да се запише всеки, независимо дали търси курсове по немски във Варна, Бургас, Пловдив или София. Регистрацията е онлайн - бързо и лесно с 1 клик. Защо още да избереш Виа Германика - 10 важни причини можеш да прочетеш тук.

 

Всички подробности за отстъпки, дати и цени, както и начинът за записване можеш да прочетеш на тази страница за ученици или пък тук за възрастни.

 

Ако имаш желание да учиш немски сериозно, системно и без компромиси в качеството, запиши се във Виа Германика - специализирана школа по немски с над 20 годишни традиции в качественото езиково обучение и съвременна визия. За нас ще е удоволствие да те подкрепяме в твоя път нагоре към практическите езикови знания!

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *