Интензивни курсове по немски

Интензивни курсове по немски

Интензивни курсове по немски

Искаш ли да научиш немски бързо? С квалифициран учител - филолог на живо? От януари в Немски Езиков Център Via Germanika стартират зимните интензивни курсове по немски за начинаещи и напреднали ученици с 10% Коледна Отстъпка.

Интензивните ни курсове по немски за ученици са сертификатни и продължават 2 месеца. Наблягаме не само на граматиката на немски, а най-вече на уменията говорене и слушане с разбиране - 2-те най-трудни езикови компетенции - при това с изпитна насоченост. Работим с учебни системи специално за младежи - със съответните теми и лексика, които са интересни за тях и са включени като теми в изпитите за сертификат. Регистрирай се за курс навреме, за да запазиш твоето място. Можеш да се обадиш на 0894 37 6667 за информация или да използваш онлайн формуляра - ние ще ти върнем конкретната информация възможно най-бързо.

До Нова година зимните курсове по немски в нашето езиково училище са с 10% Коледна отстъпка. При това както винаги с най-добро съотношение между цена и качество! А настоящите ни курсисти получават допълнително и Отстъпка за Лоялност.

Курсовете са онлайн в гъвкава присъствено-виртуална форма с учител в реално време. За тях може да се запише всеки, независимо дали търси курсове по немски във Варна, Бургас, Пловдив или София. Регистрацията е онлайн - бързо и лесно с 1 клик. Защо още да избереш Виа Германика - 10 важни причини можеш да прочетеш тук.

 

Ако имаш желание да учиш немски сериозно, системно и без компромиси в качеството, запиши се във Виа Германика - специализирана школа по немски с над 20 годишни традиции в качественото езиково обучение и съвременна визия. За нас ще е удоволствие да те подкрепяме в твоя път нагоре към практическите езикови знания!

Актуална информация за конкретното ниво, което те интересува, може да намериш на Курсове по немски за ученици с Коледна отстъпка.

Запиши се с този формуляр:

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *