Курс по немски за начинаещи ученици

Курс по немски за начинаещи ученици

Курс по немски за начинаещи ученици

Езиков Център Виа Германика обявява интензивен курс по немски ниво А1.1 по сертификатна програма. Този курс е за съвсем начинаещи и в него могат да участват ученици от 6 до 12 клас. 

/За възрастни курсовете са специално за общуване на работното място - те са публикувани тук. /

 

Внимание! До 30 август важи 10% Отстъпка за Ранно Записване. Курсът започва на 7 октомври.

Курсовете по немски през учебната година се отличават с:

- КОМПАКТНОСТ - отлична организация на учебните занятия

- ПРЕМЕРЕНА ИНТЕНЗИВНОСТ - обучението по немски е в събота и неделя. Затова то създава благоприятни предпоставки за лесно и бързо научаване на учебния материал

- ЗАНИМАТЕЛНОСТ - учебният процес включва интересни и мотивиращи дигитални форми

- БОГАТА МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ - пълното потапяне в немския езиков свят с помощта на безплатното приложение е предпоставка за отлично произношение, освобождаване от влиянията на изучаваните вече дълги години чужди езици и бърза адаптация към немския език. 

- ОПТИМАЛНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - само за 2 месеца сме взели с лекота учебен материал с над 900 лексикални единици и сме положили отлична основа за надграждане на езиковите знания.

- ЕКСПЕРТНО ИЗМЕРВАНЕ НА ЗНАНИЯТА - завършваме курса с мотивираща проверка на всички езикови умения и знания с в изпитен формат.

Всички записани в курса А1.1 продължават след Нова година с ниво А1.2. През ноември ще получите информация за точните срокове на курса, както и за таксата. Всички ще получат и за другата част 10% Отстъпка. До април месец ще сме приключили цялото ниво А1.

Всичко за есенния интензивен курс по немски за съвсем начинаещи ученици можете да прочетете тук и да се запишете веднага. 

От есента можете да се запишете и за ниво А1.2. Информацията за курса по немски за ученици А1.2 и формуляра за записване е тук.

Обогатете езиковите си знания. Започнете да изучавате един чужд език, с чиято помощ може да си осигурите безплатно студентско място в престижен европейски университет и добра професионална кариера в цяла Европа. Ако се интересувате от други нива по немски, моля кликнете тук.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *