Промоционални летни курсове по немски

Промоционални летни курсове по немски

Промоционални летни курсове по немски

От 5 юли стартират летните курсове по немски за гимназисти VG20FEST с цели 20% МЕГА Отстъпка. Поводът за огромното намаление е уникален - Виа Германика празнува своя 20 годишен юбилей с промоционална Юбилейна програма. / Подробностите за юбилейните промоции са публикувани тук /

 

Курсовете ни по немски за гимназисти са известни със сериозната си подготовка по всички езикови компетенции, защото са сертификатни по характер. Като своя крайна цел те подготвят за езиковия сертификат по немски ТестДаФ. С него може да се кандидатства във всички университети в Германия, Австрия и Швейцария, а и да се докажат знания по немски език за работа.

През последната година станахме участници в коренна промяна в образователния сектор, в това число и в чуждоезиковото обучение. В Езиков Център Виа Германика въведохме нова организация на занятията, изцяло съобразена с дистанционните и онлайн форми на работа и възможностите на курсиста за концентрация и успешно учене в тази среда. Дали може да се учи качествено в дистанционна форма прочети тук.

Ето параметрите на лятната ни програма по немски:VG20FEST

Кои нива предлагаме?

А1, А2, В1, В2.1, В2.2 - 1. част на всяко ниво / ½ ниво /.

Какъв вид са курсовете по немски?

Летните ни курсове по немски и тази година са групови, хомогенни и интензивни с точно премерена натовареност. Те ще се провеждат дистанционно в хибридна форма - на живо с учител - филолог и асинхронно с материали подготвени от учителя. Защо да се запишеш? 12 добри причини можеш да прочетеш тук.

Как ще се провеждат?

От 5 юли до 29 юли - 4 х седмично от понеделник до четвъртък х 3 учебни часа. Синхронните занятия ще се провеждат с помощта на видео платформата Zoom. Асинхронните занятия ще се провеждат с помощта на нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика и ще се ръководят от преподавателя.

Кой може да се запише за курс?

Всички гимназисти, независимо от населеното място, които искат да научат немски на високо ниво с цел активно ползване. Езиков Център Виа Германика работи стриктно по изискванията на Европейската Езикова Рамка за първи чужд език. За целта трябва да е осигурена отлична интернет-връзка, устройство и работеща камера за синхронните занятия. Предимствата на дистанционното обучение в Езиков Център Виа Германика са описани в тази статия.

Как да си определите нивото за курса, ако сте учили немски?

Учебникът, по който сте учили в училище, ако го учите като 1. чужд език или удостоверението за завършен курс в езикова школа, ако сте посещавали такава, трябва да показват ясно вашето езиковото ниво. Ако все пак не сте сигурни, моля обадете се за консултация на 0894 37 666. При събеседването ще се прецени, дали и какъв тест за ниво е необходим.

Как да се запишете за курс?

С онлайн подаване на молба за записване на курс на нашия сайт. Заплащането е след 10 юни онлайн с дебитна или кредитна карта или банков превод. Системата автоматично ще отчете 20% Отстъпка при избиране на курса. 

Какво влиза в таксата?

Преподаване от учител филолог, презентации, словно богатство с немско български речник към нивото, тестове за проверка на учебния материал, проверка на писмени работи, предоставяне на работни материали, разширения и обобщения на учебния материал, устни изпитвания.

 Какво не влиза в таксата?

 

Учебникът се заплаща допълнително. Той е с различна цена според нивото.

  

Как ще може да се завърши нивото?

- Втората част за завършване на нивото е екстензивно. Тя започва на 18.09.21 г. и приключва на 18.12.21 със занятия в събота. Подробностите можеш да прочетеш на тази страница.

- Още подробности за летните курсове: График и цени

!!! Научи Немски с Нас евтино, но стабилно! Включи се в ЛЯТНАТА ЕМОЦИЯ VG20FEST