Немски език за начинаещи и напреднали

Немски език за начинаещи и напреднали

Немски език за начинаещи и напреднали

С Мега Отстъпка от цели 15% стартират през декември онлайн курсовете по немски за начинаещи и напреднали възрастни в Езиков Център Виа Германика . Те са предназначени за общуване в ежедневието и на работното място. Провеждаме ги в дистанционна форма с учител на живо. В тях може да участва всеки, където и да се намира.

Не знаеш какво е подходящо за теб?

Разреши този проблем веднага. Обади се още днес на 0894 37 6667 за консултация и разяснения за твоя случай специално. Със сигурност можем да ти помогнем. Както сме помогнали на много клиенти през 20 годишната история на Виа Германика.

 

Какво ще стартира скоро?

Немски за начинаещи, немски за напреднали - Предложенията са много и всички са на Коледни промоционални цени. Можеш да прочетеш конкретна информация тук.

Или просто се обади по телефона. Набери 0894 37 6667 или кликни направо върху номера на телефона ни в Контакти от твоето мобилно устройство. На всичките ти въпроси относно обучението ни по немски ще получиш компетентни отговори.

Или пък направи запитване с формуляра по-долу. Но не забравяй да напишеш нивото, за което питаш.

 

Свържи се с нас сега!

Да уточним всичко и да планираме твоето учене без да губиш време! За да проговориш немски веднага! И да постигнеш твоите лични цели! Научи Немски с Нас с 15% Коледна Отстъпка.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *