Немски за напреднали online

Немски за напреднали online

Немски за напреднали online

1. Курсът по немски за ниво В1+ е НОВО предложение на Езиков Център Виа Германика. 

Той е за напреднали и е свързващото звено знания и умения между нивата В1 и В2. Ще го проведем по най-новите учебници за напреднали издаден само преди година и насочен към всички, които искат да разширят знанията си за работното място или квалификация. В него е включена изпитна подготовка за ниво В1+ на Европейската Езикова Рамка, като авторите не се концентрират само в един формат. 

В изключително модерна форма, актуални теми и лексика към тях, новаторски подход към изпитните стратегии и граматиката учебната система предлага всички условия за усвояване на нови знания и умения. Всички уроци са подредени гъвкаво, темите са от ежедневието, образованието и професионалния свят, но всички с изключително съвременни аспекти. Към учебника има и безплатно приложение с видеа, аудио-записи и упражнения от изключително разнообразен тип.

В учебната система е заложен принципа на учебното преживяване, разбиране и активно действие. Поощрява се автономността на учене с всякаква подкрепа и идеи.

Тренират се всички 5 умения, вкл. гледане и слушане с разбиране. 

Едно атрактивно предложение на Виа Германика, подходящо за всички, които са завършили ниви В1, както и за тези, които са учили немски до високо ниво, но отдавна и са забравили много. Този курс ще издигне нивото на немския ви на нови висоти с комбинирани онлайн, офлайн и хартиени форми.

Виж графика и се запиши още днес. Групите са малки. 

2. Курсът по немски за напреднали ниво В1.1 е насочен към общуване и лексика на работното място и обогатява съвременната комуникация в офиса. Той разширява значително знанията и уменията по немски след ниво А2 и предлага изучаване на новия, актуален немски език. В учебника е интегрирана изпитна подготовка за ниво В1 за всички формати. За всички, които имат за цел не просто да ходят на курс по немски, а да придобият полезни знания за общуване, този курс е истинска находка, защото той не е общ. Виж графика и се запиши днес.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *