Предварително записване за курс по немски с Отстъпка

Предварително записване за курс по немски с Отстъпка

2023-07-16 12:13:32
Предварително записване за курс по немски с Отстъпка

Предстоящите курсове по немски в Езиков Център Виа Германика започват през есента. Предлагаме изгодни оферти за качествено обучение по немски с отстъпка за Ранно Записване за всички обявени курсове по немски, независимо от нивото и целевата група.

 

Офертите са в следните срокове:

 

- 10% Отстъпка от таксата при внасянето ѝ до 30 август 2023 включително

- 5% Отстъпка от таксата при плащане от 31.08 до 15.09.23 включително.

 

Отстъпките важат за всички курсове по немски за ученици. Те са съботно-неделни и стартират на 7 октомври. Тези курсове са сертификатни, с включена изпитна подготовка и са насочени към ученици 12 - 19 години. Записването става бързо онлайн с формуляра на съответната страница. Следваща стъпка е заплащането на курса - таксата се внася по банков път, подробностите за банковия превод ще получите по имейл след записване. Тук може да прочетете подробности за организацията на курсовете по немски за ученици, провеждането, дати и цени за всяко ниво конкретно. Не чакайте последния ден - групите са малки.

Отстъпките важат също за всички курсове по немски за възрастни. Те са вечерни и стартират на 5 октомври. Тези курсове са разговорни, с цел общуване в ежедневието и са насочени към всички над 18 години. Записването става бързо онлайн с формуляра на съответната страница. Следваща стъпка е заплащането на курса - таксата се внася по банков път, подробностите за банковия превод ще получите по имейл след записване. Тук може да прочетете подробности за организацията на курсовете по немски за възрастни, провеждането, дати и цени за всяко ниво конкретно. 

Дотогава всеки може да учи напълно самостоятелно и автономно със самоучителя “Немският е лесен”. Има курсове за нива А1.1 и А1.2. Освен изключително евтино вие учите и без хартиен учебник. Така допринасяте и за опазване на околната среда. Курсовете са качени на образователната ни платформа Онлайн Виа Германика, където можете да тествате най-напред напълно безплатно всяко ниво. Заплащането е безопасно, с карта на платформата и започвате да учите немски веднага.