Старт на летните курсове по немски във Виа Германика

Старт на летните курсове по немски във Виа Германика

2024-06-13 10:27:06
Старт на летните курсове по немски във Виа Германика

Летни курсове по немски език - бързи, ефективни, онлайн

Предложението ни за интензивно учене на немски език и това лято събра много ученици във Виа Германика! Занятия всеки ден, думи и граматика, които се надграждат непрекъснато, без да се забравят. Възможно ли е? Да, ако новите знания по немски се прилагат ежедневно! Неусетно учене, което осмисля дългото лято, без да лишава учениците от ваканция!

И така: Стартът е в СЪБОТА! Започваме отново ЛЯТНАТА ЕМОЦИЯ НА ВИА ГЕРМАНИКА за всички групи и се потапяме в немскоезичната атмосфера: курсистите ни, за да проговорят на немски без задръжки, ние техните преподаватели, за да изпитаме отново за 24/ти път удоволствието да споделим знания с новото поколение прекрасни млади хора вече онлайн!

Курсовете по немски са интензивни - продължават само 1 месец: започваме на 15 юни и приключваме на 19 юли. Този график се отнася за всички нива по немски - от съвсем начинаещи до много напреднали. Така че пак остава много време за плажа, за приятели, за пътувания … И след като ваканцията вече е омръзнала ма всички, продължаваме след 15 септември, но с по-бавно темпо.

Само за 1 месец курсистите ни ще могат да си служат с немския език:

- ще разбират, какво се говори

- ще са наясно, какво четат

- ще могат веднага да отговорят устно на събеседника си и той да ги разбере

- ще могат съвсем адекватно да се изразят писмено

 

С подобряването на учебния процес във Виа Германика курсовете ни се доближиха максимално до начина на мислене на подрастващото поколение - дигиталното! Така че на 15 юни ще се срещнем с младежи от цяла България по ZOOM, ЗА ДА УЧИМ НЕМСКИ В ГОЛЯМ ОБЕМ И В СИСТЕМА!

 

HERZLICH WILLKOMMEN! DEUTSCH MACHT WIRKLICH SPAß!

Update cookies preferences