Дистанционно обучение по немски ученици

Дистанционно обучение по немски ученици

Дистанционно обучение по немски ученици

Дистанционно обучение по немски за ученици 6-12 клас

Искаш ли да учиш немски в реномирано езиково училище? Сега няма ограничения. Можеш да се включиш, където и да живееш! От октомври 2023 във Via Germanika започват есенните сертификатни курсове по немски език специално за ученици от 6 до 12 клас. Благодарение на съвременните модерни методи в дистанционното обучение курсовете ни по немски специално за гимназисти вече са достъпни за желаещи от цяла България! Ранното записването е с 10% Отстъпка до 30 август или до запълване на местата.

Как и кога ще учим немски?

Дистанционното обучение по немски за гимназисти е интензивно. Провежда се в малки групи. За около 2 месеца ще покорим обширен учебен материал, в който на преден план е комуникацията в устен вид. С помощта на мултимедийни форми, разработени към учебните системи, успешно развиваме умението разбиране при гледане и слушане - така, както е в реалните ситуации. Часовете са всяка събота и неделя в рамките на курса. Добрата учебна подготовка и активно участие в час е гарантирана .

Обявяваме курсове за нива от А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1, В1.2 .

+ Квалифицирани преподаватели - ФИЛОЛОЗИ ще обучават учениците на живо по Zoom. Учебните системи, по които работим са написани специално за тази възраст и подготвят изпитни умения за вземане на немски сертификат на всяко ниво. Учебният материал на курс обхваща около 900 думи.

+ Освен занятията на живо всеки ще има неограничен БЕЗПЛАТЕН достъп до работните материали на своя курс, изготвени от неговия преподавател - граматични презентации, учебни речници, упражнения по немски, работни листи с преговор и обобщения - един цялостен асинхронен курс за преговор и помощ при подготовката на домашните.

+ Към учебните системи има и интересни интерактивни упражнения достъпни 24/7 по лексика, граматика и комуникация.

Актуалният график е публикуван. Записване и внасяне на таксата с 10% Отстъпка е до 30 август.

 

Моля прочетете информацията за конкретното ниво, което Ви интересува. Там е публикувано всичко.

Ако имате въпроси, не се колебайте да позвъните на 0894 37 6667. Групите са малки и само от гимназисти. От януари 2024 продължаваме със следващите нива.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *