Предстоящи курсове по немски за ученици през лятото

Предстоящи курсове по немски за ученици през лятото

2023-04-04 21:52:59
Предстоящи курсове по немски за ученици през лятото

Запиши се сега с 10% отстъпка за Ранно записване! Срокът е до 24 май. Не го пропускай. Имаме всички нива по немски от А1.1 до С1.1. Научи Немски с Нас - лесно и удобно с учител в реално време по ZOOM.

 

Кога започват интензивните летни курсове за младежи?

Всички курсове стартират на 17 юни. Учебните занятия включват х 3 учебни часа. През юли учебните дни са от понеделник до петък. 

 

Каква е продължителността? 

Точно 1 месец - на 21 юли курсовете приключват с устен и писмен изпит на взетия учебен материал.

 

Как ще се провежда обучението?

Онлайн в синхронна дистанционна форма с квалифициран учител на живо с хартиени учебници за младежи. Освен тези присъствени часове всеки може да ползва офлайн приложение към учебника с упражнения, аудио и видео материали. А на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика с плащането на курса ще се отключи профила на курсиста с достъп до учебните ресурси по уроци, разработени от нас: думите към уроците, обясненията на граматиката от учебните часове, обобщителни упражнения и разбира се тестовете за проверка на знанията.

 

Как да се запишете?

Лесно! Може да запазиш място в съответния курс по немски за начинаещи или напреднали с формуляра по-долу. Или да влезеш направо в Онлайн Виа Германика и да се запишеш веднага за твоя курс.

 

Имаш още въпроси?
Отговорите им са на тази страница. Прочети и се запиши! Групите са малки, обучението е интересно и динамично! Знанията са много за кратко време!

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *