Интензивен курс по немски

Интензивен курс по немски

Интензивен курс по немски

Искаш ли да научиш немски бързо? С квалифициран учител - филолог на живо? От октомври Немски Езиков Център Via Germanika стартира интензивни есенни курсове по немски за начинаещи и напреднали с 14% МЕГА Отстъпка за 2 групи клиенти:

 

1. Интензивни съботно  - неделни курсове за ученици от 8 до 12 клас със сертификатна насоченост. / Подробности /

2. Интензивни курсове по немски през седмицата или в събота и неделя за възрастни над 18 години. / Подробности /

Интензивните ни курсове по немски за ученици са сертификатни и продължават 2 месеца. Наблягаме не само на граматиката на немски, а и на уменията говорене и слушане с разбиране - 2-те най-трудни езикови компетенции - при това с изпитна насоченост. Работим с учебни системи специално за младежи - със съответните теми и лексика, които са интересни за тях. Регистрирай се за курс навреме, за да запазиш твоето място. Можеш да се обадиш на 0894 37 6667 след август месец или да използваш онлайн формуляра - ние ще ти върнем конкретната информация възможно най-бързо.

Интензивните ни курсове по немски за възрастни са по специални учебни системи за работното място. Сериозни езикови знания и разговорен немски за общуване ще може да придобие всеки записал се курсист също за 2 месеца. Езиковите нива, които ще стартираме, са и за съвсем начинаещи и за напреднали, а формите са многообразни - дневни, вечерни, съботно-неделни.

До 15. септември всички предложения в нашето езиково училище са с 14% МЕГА отстъпка за Ранно Записване. При това както винаги с най-добро съотношение между цена и качество!

Курсовете са онлайн в гъвкава дистанционна форма на живо с учител. За тях може да се запише всеки, независимо дали търси курсове по немски във Варна, Бургас, Пловдив или София. Регистрацията е онлайн - бързо и лесно с 1 клик. Защо още да избереш Виа Германика - 10 важни причини можеш да прочетеш тук.

 

Всички подробности за дати и цени, както и начинът за записване можеш да прочетеш на тази страница за ученици или пък тук за възрастни.

 

Ако имаш желание да учиш немски сериозно, системно и без компромиси в качеството, запиши се във Виа Германика - специализирана школа по немски с над 20 годишни традиции в качественото езиково обучение и съвременна визия. За нас ще е удоволствие да те подкрепяме в твоя път нагоре към практическите езикови знания!

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *