Интензивен курс по немски

Интензивен курс по немски

Интензивен курс по немски

Искаш ли да научиш немски бързо? От октомври Немски Езиков Център Via Germanika стартира интензивни есенни курсове по немски за начинаещи и напреднали с 20% Отстъпка за 2 групи клиенти:

1. Интензивни съботно  - неделни курсове за ученици от 8 до 12 клас със сертификатна насоченост. / Подробности /

2. Интензивни дневни курсове по немски през седмицата или в събота и неделя за възрастни над 18 години. / Подробности /

Интензивните ни курсове по немски за ученици са сертификатни и продължават малко над 2 месеца. Наблягаме не само на граматиката на немски, а и на уменията говорене и слушане с разбиране - 2-те най-трудни езикови компетенции - при това с изпитна насоченост. Стартират всички езикови нива. Регистрирай се за курс навреме, за да запазиш твоето място. Можеш да се обадиш на 0894 37 6667 или да направиш запитване с оналйн формуляра.

Интензивните ни курсове по немски за възрастни са по специални учебни системи за работното място. Сериозни езикови знания и разговорен немски за общуване ще може да придобие всеки записал се курсист само за месец и половина.

Триседмичният суперинтензивен опреснителен курс по немски за ниво В2 е също една уникална възможност. Графика с онлайн формуляра за запазване на място може да проследите на тази страница.

До 25 септември всички предложения в нашето езиково училище са с 20% Юбилейна отстъпка. При това без отстъпления в качеството!

Курсовете са онлайн в гъвкава дистанционна форма на живо с учител. За тях може да се запише всеки, независимо дали търси курсове по немски във Варна, Бургас, Пловдив или София. Ако имаш желание да учиш немски сериозно, системно и без компромиси в качеството, запиши се във Виа Германика - специализирана школа по немски с 20 годишни традиции в качественото езиково обучение и съвременна визия.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *