Мемокарти - РОЗОВА кутия

price: 19.99 лв.

Как да запомняш думи лесно и трайно? Поръчай тази красива и умна кутийка. Направи своите собствени мемори-карти в 2 бързи стъпки и без много усилия ще усвоиш езиковия материал завинаги. Следвай начина на работа с „Моите мемокарти“, който е описан в ясно упътване. Направи поръчка, в случай, че не можеш бързо да запомняш думи, ако допускаш правописни грешки или искаш да тренираш глаголни форми, идиоми, граматични правила. Така ще можеш да упражняваш и преговаряш целенасочено само и точно това, което е трудно лично за теб. 


  • Информация за продукта
  • Спецификация на продукта

Кутиите „Моите Мемокарти“ са изработени специално по личните указания на Гинка Витанова. Те са вариант на известния подход за учене на чужд език с лексикална картотека, но по един лек и практически достъпен начин, който не изисква влагане на много време и е насочен към индивидуалния стереотип на учене. Подходящи са за всички, които искат да усвоят чужд език почти 100% и държат да имат богат речников запас. Облекчават и разнообразяват досадното учене на думи. Подходящи са за подготовка на всякакъв вид тестове. С приложено упътване за успешна и продуктивна работа. Как да работиш с Моите Мемокарти можеш да прочетеш тук. 

„Моите Мемокарти“ са изработени по специална поръчка от висококачествен картон. С цел лесно писане и учене картите са в удобен размер и в бял цвят. Кутиите са разработени в 4 цвята и се комбинират с другите продукти на Виа Германика за учене на чужд език – тетрадки-речник и бележници. Подходящи за подарък. Приложими и извън сферата на чуждоезиковото обучение. С приложено упътване за успешна и продуктивна работа. Поръчай тук в ярък розов цвят, за да се отличават винаги на работния ти плот или нощното шкафче.