Юбилейна промоция на интензивен курс по немски ниво В1.1

Юбилейна промоция на интензивен курс по немски ниво В1.1

2021-05-30 18:45:27
Юбилейна промоция на интензивен курс по немски ниво В1.1

Ученик си в гимназията и си учил немски?

 

Искаш ли да преминеш вече към професионалистите? И да говориш с дълги плавни изречения в разговорен младежки стил? Запиши се тогава на летен курс по немски ниво В1.1 с 20% Юбилейна отстъпка. И учи немски с типичното изключително качество за Виа Германика, но доста по-евтино. Причината е, че Езиков Център Виа Германика има рожден ден и става на цели 20 години. Прочети подробности за юбилейната ни промоция VG20FEST

 

Курсът по немски В1.1 е само за гимназисти и ще започне на 5 юли

Все пак трябва да се запишеш по-рано - имаме само 1 група. Учебникът е написан за твоята възраст и включва интересни актуални уроци и като езикови средства и като тематика. Освен това е интегрирана активна изпитна подготовка по всички езикови умения. Така че, ако искаш да се явиш на изпит за немски сертификат, ще бъдеш изцяло подготвен. 

 

Лятното ни обучение и тази година е интензивно и вече в дистанционна форма.

Независимо къде живееш, ти можеш да се включиш в нашето сертификатно обучение по немски специално за гимназисти. Трябва ти само отличен интернет, работеща камера и желание да говориш активно и да обогатяваш твоите езикови знания и компетенции по немски. Синхронните часове са на живо с учител филолог и няма да ти липсва нищо.

 

Дали ще ти хареса? Модерният формат на провеждане, типичен за твоето поколение не може да не ти допадне. 

Пък и скоро всички езикови изпити ще се провеждат онлайн. За ТестДаФ това ще настъпи съвсем скоро. Така че ти ще придобиеш и необходимите дигитални езикови умения, без които бъдещето е невъзможно. За плюсовете на нашето дистанционно обучение можеш да прочетеш в тази статия.

 

Стани част от юбилейното ни лято VG20FEST✽ 

Всички подробности за лятното обучение по немски са поместени в официалния ни сайт на тази страница. Запазването на място е тук, а за записването с внасяне на таксата ще уведомим всички лично.

Немският е лесен. Полети към необятните знания. Научи Немски с Нас. С 20% юбилейна отстъпка.