Коледна оферта за курс по немски език

Коледна оферта за курс по немски език

2022-11-25 16:13:30
Коледна оферта за курс по немски език

Един месец ви дели от ФИНАЛА НА НАШАТА КОЛЕДНА ОФЕРТА ЗА КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК в Езиков Център Виа Германика! Какъвто и да изберете - немски за напреднали или за съвсем начинаещи, курс с учител на живо или с E-Book винаги ползвате Коледна отстъпка, а и още нещо.

И така: 10 % НАМАЛЕНИЕ на всички курсове по немски независимо от вида им Ви очакват до 01.01.23! Увенчайте края на годината с една наистина перспективна инвестиция. Защото доброто владеене на немски език наистина може да Ви донесе много дивиденти. Консултации на: 0894 376 667

За родителите на  гимназисти тази статия определено предизвиква интерес. Качествено обучение по немски се предлага на малко места в България. Езиков център Виа Германика (2001) подготвя успешно младите хора по немски език от 20 години, а с това и за тяхното следване в чужбина. 

Следването в Германия и Австрия е качествено и безплатно. Но ентусиазмът сам по себе си не е достатъчен. Нужни са перфектна подготовка и планиране. Част от този процес е и изборът на езиков център, в който да получите солидно обучение по немски.

 

Но и за всички над 18 години нашата учебна програма е атрактивна. Онлайн курсовете ни с коледна отстъпка са както за начинаещи, така и за напреднали. Подходящи са за всички от цяла България, които искат да подобрят комуникацията си и да придобият знания по съвременен немски. В комбинация от онлайн и офлайн форми, с помощта на смартфон приложение и хартиен учебник всеки може да учи немски класически с учител, но и интерактивно онлайн. 

 

Всички курсисти на Виа Германика учат по най-модерните учебни системи по немски за тяхната възраст с включена изпитна подготовка.  Концепцията на обучението се базира най-общо върху следните принципи:

- иновативно и интерактивно учебно съдържание и стил на преподаване

- актуален, жив немски за активна устна комуникация

- системно и регулярно тестване на четирите езикови умения (слушане с разбиране, четене с разбиране, писане и говорене)

-  заключителни устни и писмени изпити след края на всеки курс

- учебни онлайн ресурси по уроци и обемен виртуален речник, готов за лесно научаване.

 

Вижте тук, какви онлайн курсове предлагаме с коледна отстъпка за ученици и за възрастни. Запишете се днес.