Езикова школа Виа Германика

Езикова школа Виа Германика

2023-05-15 13:18:18
Езикова школа Виа Германика

За разлика от много други езикови школи Via Germanika е специализиран Немски Езиков Център. Основан с тесен профил непроменен и до днес, Виа Германика предлага качествено обучение по немски според възрастта и целта на учене. Перфектната организацията на езиковите курсове подпомага бързото изучаване на немски език, за да се прилага в ежедневието, в университета или на работното място.

Ключово в обучението ни по немски е развиването на УМЕНИЯ

Как проговарят нашите курсисти още в първия час по немски? Естествено като говорят! Звучи логично, но всъщност точно умението говорене навсякъде другаде е почти изключено от учебните часове. Причината? Много е трудоемко и иска отлични преподавателски умения. 

В Немски езиков център Виа Германика курсистите се научават да говорят плавно по всички изучавани теми, защото:

 

1. Целта на нашето обучение е курсистите да говорят, а не да минават само граматическия материал. Ние не прескачаме раздела Говорене, а избираме съвременни учебници, за да се усвоява актуалната немска реч.

 

2. Във всяко учебно занятие създаваме комуникативни ситуации и насърчаваме участниците в курса да говорят по тях с правилните езикови средства.  

 

3. По време на всеки учебен час активностите по умението говорене се упражняват старателно, коментират, разширяват под ръководството на квалифициран учител по немски език. Винаги развиваме и спонтанното говорене, което активира изрази от ежедневната реч. 

 

4. Всеки курс завършва с устен изпит.

 

 

Уроци по немски В СИСТЕМА в онлайн формат

Курсовете ни по немски са онлайн. И това не само не пречи на развиването на всички умения по немски, а помага. Не бива да забравяме, че принципно учим, за да прилагаме знанията и уменията си по-късно в живота: работа, изпити, кандидатстване. А онлайн форматът в живота ни отдавна е настояще. Тогава не трябва ли и начинът на учене да е в 21 век?

Онлайн обучението във Виа Германика е изградено, за да се учи лесно и бързо с новите дигитални форми. Никога не е било по-лесно да научиш думите неусетно от профила си или да изградиш страхотно произношение по немски с безплатно приложение. А най-новите учебници вече предлагат допълнителни форми за учене. За обучаемите това е страхотна възможност да научат учебния материал според индивидуалните си предпочитания, защото разнообразието е огромно. И могат да го правят от смартфона си.

 

Учител по немски, който ПОДКРЕПЯ учащите

 

Задачата на преподавателя в Немски езиков център Виа Германика е да ръководи учебния процес така, че курсистите да научават немски лесно и да прилагат наученото в различни аспекти. Той подкрепя, коментира, поправя и дава насоки, как да се употребяват правилните изрази. Той обяснява не само думите, идиомите и граматиката, но и преподава изпитни стратегии, тестови умения и начин на презентиране. Учебните занятия са интересни, разнообразни, динамични и изпълнени с добра атмосфера. Затова курсистите могат да разгърнат своите способности и знания пълноценно по класическия начин и дигитално.

 

Всичко за летните курсове по немски за ученици сме обобщили тук. До 24 май има 10% Отстъпка за Ранно Записване.