Курсове по немски онлайн за общуване

Курсове по немски онлайн за общуване

2023-01-28 09:11:06
Курсове по немски онлайн за общуване

Предстоящите разговорни курсове по немски за възрастни с учител в реално време са за 3 нива: съвсем начинаещи А1.1, за малко напреднали А1.2 и за всички, които искат да наградят началното си ниво - А2.1. Всички курсове са с )тстъпка от 10% за Ранно Записване.

Но защо да избереш нашата учебна програма? Само заради отстъпката ли? Бонуси разбира се дават всички езикови школи. Но това, което не дават, е нашето практическо учебно съдържание.

 

В Немски Езиков Център Виа Германика учебните програми по немски език са направени според целите на курсистите. При повечето клиенти над 18 год целта е общуване по време на работа и в свободното време. Затова сме избрали немска учебна система с комуникативен подход, която умело е допълнена със съвременните безплатни приложения за упражняване и лесно учене.

 

Учебната програма за възрастни в Езиков Център Виа Германика е практически насочена към умението Говорене. Чрез ситуации на работното място и ежедневието се показва начинът на общуване в немскоезичните страни. Умело са вкарани типични реплики по разнообразни теми според езиковото ниво. Лексиката е актуална и полезна. Усвоява се неусетно, защото се упражнява и фонетично, и с диалози, и с упражнения. Допълнили сме всичко това с упражнения в Онлайн Виа Германика, където всеки наш курсист има акаунт и учебните материали са му на разположение 24/7.

 

Двата градивни елемента лексика и граматика умело са поднесени като фон на уменията слушане с разбиране и говорене, които са в пряка връзка помежду си за общуването. С този изчистен комуникативен подход приоритетите при езиковото обучение по немски език веднага се изясняват за курсиста: Важни са езиковите уменията, а не граматическите правила. И така всичко застава на правилните места. Учебният материал вече не е труден, защото подходът е различен, а упражненията са интересни и в услуга на бързото проговаряне и добро разбиране. 

 

Но и най-добрият учебник винаги иска също толкова добър и компетентен преподавател. Във Виа Германика учителят създава мост между учебния материал в учебника и курсистите, но без да прескача трудните части на урока. А те са именно при прилагането на знанията, развързването на езика, усвояването на стратегиите за разбиране и надграждане.

Курсовете по немски за възрастни са онлайн с учител на живо и са достъпни за всички, които имат интернет. Модерно обучение с абсолютна подкрепа от наша страна за активно научаване на учебния материал. Всички курсове завършват с устен изпит и писмен тест.

Още подробности за уникалното ни онлайн обучение може да прочетете тук. Актуалния график и цени на груповото обучение може да видите тук. За индивидуалната форма подробностите са на тази страница. За всичко, което ви интересува, информацията може да получите на тел 0894 37 6667